מודעות תמונה ב Google AdWords

מודעות תמונה ב Google AdWords

שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי קמפיין פרסום לארוע של ט"ו באב. הזנתי מודעת מילים עם מילות מפתח ותקציב יומי, וזו פועלת מצויין ואוספת קליקים. לעומת זה, יצרתי שני באנרים גרפיים והזנתי אותם כמודעות תמונה עם תקציב ל 1000 הופעות (כרגע עומד על 10 ש"ח ל 1000, שאין לי מושג אם זה הרבה או מעט). כבר מיקדתי מיקומים בהרבה אתרים ולאחת המודעות גם יצרתי מיקוד ברשת תוכן עם מילות מפתח, אבל נאדא, המודעות לא מופיעות בכלל. כמובן שגוגל לא עונים למייל ששלחתי כבר יותר משבועיים שלושה... למי יש ניסיון עם מודעות תמונה ויכול לתת לי כמה טיפים שיוציאו אותי מהבוץ? הארוע ייערך ביום שישי, כך שכבר אין לי הרבה זמן... המון תודה מראש!
בן.

mbaroz

New member
מודעות תמונה

שלום , מודעות תמונה מופיעות רק באתרי תוכן - Content Ads וצריכים להתקיים 2 תנאים להופעתם : 1. שהמפרסם באתר שלו הסכים/בחר להציג מודעות תמונה דרך גוגל אדסנס שלו . 2. שהמודעת תמונה שלך מתאימה לנושא באתר בו היא אמורה להופיע - גוגל מצליבים בין המידע של האתר אותו את מפרסמת לאתר בו תוצג המודעה. מקווה שעניתי על שאלתך : משה . Skala - קידום אתרים

תודה על התשובה (ושאלת המשך...)

תודה
אוקיי, אני מניח שכדי לעבור את המשוכה הראשונה, אם אני בוחר אתרי תוכן דרך הכלי של גוגל לבחירת מיקוד באתרים, יופיעו לי ברשימה רק מפרסמים שהסכימו להציג מודעת תמונה (הרי הכלי מפרט גם איזה גדלים אפשריים וכו'). האם זה אכן כך? בנוסף: מה היית ממליץ לעשות באופן מעשי כדי לוודא שהמודעה אכן תעמוד בקריטריונים של הדרישה השנייה? הרי בטוח שלפחות חלק מהאתרים שבחרתי רלוונטיים לתוכן המודעה שלי ובכ"ז היא לא מוצגת. זה נשמע כמו מחסום כמעט בלתי אפשרי...

למעלה