מודעות / קצרים >>

zachiovnat

New member
לקחו לנו את בינבה

שלום ביום ראשון בערך ב18:00 היינו בפארק ליד הספרייה עם הבינבה (בינבה פלא אלה שמזיזים את הכידון והיא נוסעת) הכחולה שלנו. ילד אחד חשב בטעות שהבינבה שלו, התיישב עליה והפליג לביתו. אם בטעות יש לכם שתי בינבות פלא כחולות בביתכם, נשמח לקבל את שלנו תודה משפחת שרביט תמר 0542285808 צחי 0545664257

מיכל1210

New member
מכירה במוצ"ש במצפה יריחו - שווה לנסות!!

כל הפרטים והמוצרים מפורדמים בקובץ המצורף. שווה, שווה, שווה...

talmakov

New member
תושבי כפר יקרים,

אם למישהו יש את הסרט "לזכור את הטיטאנים" Remember The Titans או את הסרט "לסניור באהבה" Stand And Deliver אני מאוד אשמח להשאיל אותם לטובת הקרנה בפניי קבוצת חיילים (עם כתוביות בעברית). אני אשמח לאסוף את הסרט מביתכם ולהחזירו כבר ביום שלישי בערב. 02-5355075 תודה רבה ושבת שלום ומבורכת! טל מקוב

roy247

New member
מחפש טרמפ לת"א.

מחפש טרמפ לת"א בימים שני וחמישי בבוקר. אני צריך להגיע לאזור אבן גבירול בסביבות השעה 08:30-09:00. מי שמגיע לאזור או לכיוון, או לת"א בכלל, ויוכל לחסוך לי טירחה וזמן אני אודה לו מאוד אם יוכל ליצור קשר. תודה מראש. רועי 052-9512211 [email protected]

בחירות לועדות, הרשמה עד מחר.............

בחירות לועדות: ועדת פיתוח ובניה ועדת חינוך לגיל הרך ועדת קליטה ועדת נוער ועדת בריכה ועדת חברה וקהילה ועדת ביטחון ניתן להרשם עד מחר בבוקר, בכתב למזכירות, פרטים על הועדות וטופס הרשמה באתר האונטרנט של הישוב ניתן גם לשלוח מייל [email protected]

לצוף

New member
הרצאה מרתקת בקליניקת "לצוף"

שלום לכולם שבוע הבא ביום שלישי 30.11.10 בשעה 10 בבוקר תהייה הרצאה בקליניקת "לצוף" בנושא "הטיפול הצמחי בהתמודדות עם מחלות חורף וחיזוק מערכת החיסון" ההרצאה תועבר על ידי יפה ברמץ חמוטל נטורופתית והרבליסטית אמהות לתינוקות יונקים מוזמנות לבוא עם התינוק - ההרצאה מתיחסת גם לטיפול בילדים ותינוקות מספר המקומות מוגבל מומלץ להירשם מראש, הכניסה חופשית "לצוף" נמצאת באיזור תעשיה כפר - אדומים נשמח לראותכם לפרטים צופית קצובר 052-4502134 מצורף קובץ עם הפרטים

גן חם ואוהב

אם את עדין בחופשת לידה וצריכה לחזור לעבודה ואין לך עדין מקום לילד/ה יש לנו פיתרון בשבילך בגן קטקטים אצל ימית רוצים ליפתוח קבוצה קטנה של תינוקות לכל המעוניין ליצור קשר ל 050-9044800 תודה ימית

הר שלנו

New member
עצומה :אנא הוסף את הר הבית לרשימת אתרי המורשת

עזרו לנו להגיע ל- 100.000 חתימות עד סוף חג החנוכה. שלחו את קישור לחברים, קרובים, ומשפחה, קראו להם לזכור את הר הבית בחג החנוכה הזה. ויהי רצון שנזכה לראות בחנוכת בית המקדש במהרה בימינו אמן! עצומה :אנא הוסף את הר הבית לרשימת אתרי המורשת לכבוד ראש הממשלה מר בנימין נתניהו אני כותב לך מתוך דאגה כנה אודות מצבו של הר הבית כידוע לך, הר הבית הינו האתר המקודש ביותר לעם היהודי. למרות זאת הר שהרשויות המוסלמיות בסיוע משטרת ישראל מונעים זכות לפולחן דתי כלשהו למי שאינו מוסלמי.פעמים רבות קבע בית המשפט העליון כי זכותו של כל יהודי להתפלל בהר הבית. אך משטרת ישראל ממשיכה למנוע זאת.יתרה מכך, מבקרים יהודים מופלים ומושפלים בבואם להר הבית. אפליה זו היא דריסה זדונית של זכויות אזרח בסיסיות.אנשי הוואקף "מצפצפים" על החוק הישראליהם מרשים לעצמם לחפור באופן בלתי הפיך, ולהרוס שרידים היסטוריים וארכיאולוגיים מתולדותה המפואר של העיר ירושלים. אנא שים סוף לחרפה זו ואפשר ליהודים חופש ביטוי בהר הבית.אנא הוסף את הר הבית לרשימת אתרי המורשת בעלי חשיבות לעם היהודי בברכה http://www.atzuma.co.il/lahar

zachiovnat

New member
קרימיקות מכל המינים ומכל הצבעים

שלום אשמח לקבל קרמיקות שלמות/שבורות מכל המינם ומכל הצבעים זה דרוש לי על מנת ליצור עם השברים שלהם פסיפס תודה נ.ב. הובלה עלי ,-) צחי שרביט 0545664257

יעלה112

New member
My Blanket Israel

לפני מספר שבועות חולקו פרוספקטים של חברה חדשה בארץ של שמיכות לתינוקות סרוגות מ-100% כותנה או 100% צמר עם הפרטים של היילוד סרוגים בתוכה. אם מישהו מעוניין לראות אותן אשמח לשמוע ולתאם פגישה. אפשר ליצור קשר 1800-1001-69 חנוכה שמח

shaior

New member
דירת 3 חדרים להשכרה

חדשה ומושקעת,במרכז הכפר,מירפסת נוף גדולה,מזגן 052-8580061

רותי777ח

New member
מורה לאנגלית מעבירה שיעורים פרטיים לאנגלית

מורה בחטיבת ביניים מעבירה שיעורים פרטיים. רותי 054-5672273

LA S H I V A

New member
נשמע מעניין../images/Emo140.gif

חבל שזה בבוקר...

לצוף

New member
עוד הרצאה

אחרי חנוכה כנראה נעשה את אותה הרצאה באחד הערבים

roy247

New member
ניסיתי...

אין לת"א ומה שבדקתי באזור כמו רמת גן או פ"ת זה לא בשעות שלי בכלל... תודה.

בימבה בינבה ומה שבינהם

אם לא הייתי מובן הכוונה לכלי הרכב הקטן שכל צעירי הכפר דוהרים בו להנאתם
אז אם שמתם לב שפתאום בחצר שלכם יש עוד בימבה שלא שייכת אליכם אנחנו עדיין מחכים שהיא תחזור אלינו תודה צחי 0545664257

למעלה