"מודעות פנימית"

jongler

New member
"מודעות פנימית"

מה שווה המודעות הפנימית?! אם בסביבה של עצבות, התנצחויות ואגו ידובר בפורום בעל שם זה?

יופיאל

New member
הפוסל במומו פוסל

כמו שאמרת , אל תפנה אצבע מאשימה כלפי חוץ... אני אישית לא רואה בזה התנצחויות של האגו , אלא דיונים שמטרתם להביא להתפתחות אישית. המטרה היא להשיל את כל הקליפות שלנו , והדרך לא תמיד קלה. אני לא יודע איך אחרים רואים את זה , אבל אני מקווה שיש מה ללמוד ממה שקורה כאן. וזו הסיבה שאנחנו כאן... אגב , ברוך שובך ארצה... תספר קצת חוויות? באור ואהבה , יופיאל המלאך

jongler

New member
יופיאל

התנצחויות וויכוחים הינם אותו הדבר. דיון הינו העלאת רעיונות להשגת מטרה משותפת - האם כך היה הדבר? אני מציע לך לדפדף אחורה בדפים האחרונים ולקרוא ... ואין אני מצביע לכיוונו של אף אחד אלא כותב את אשר אני קולט מהסביבה - זה שלי! אתה יכול להראות לי אפשרות נוספת שלא ראיתי או שלא הבחנתי בה, אך אין אתה יכול לומר שאני טועה, מה ששחור בשבילי יכול להיות כחול כהה בשבילך. יופיאל, שמח אני לחזור לפורום , אך מהיכן אתה יודע שחזרתי ארצה?! אני רואה כאן קליפה שאפשר להשיל .....
בחמלה ובאהבה JonGler

א*ל*ד*ד

New member
לא ברור...

לא ברור לי היכן אתה רואה התנצחויות של אגו בפורום זה... לטעמי, אנו חולקים כאן המון, רק נותנים, וזה נהדר... לגבי עצבות, אל לך לגנות אותה... עצבות היא חלק מהחיים... עצב ושמחה הן רמות שונות של אותן אנרגיה. אין אדם שמח ומאושר מבלי שיהיה עצוב ... בחמלה ובאהבה, אלדד.

לג´ונגלר: מודעות פנימית

ג´ונגלר יקירי, אני מסכים בהחלט עם דבריהם של יופיאל ושל אלדד, ובהזדמנות זאת, לא אתאפק מלומר: כל הכבוד ליופיאל שלוקח על עצמו להקשיב ולהשיב לאנשים עם קשיי חיים שאיבדו דרכם בתוך יער מעבר למודעות. ואתה ג´ונגלר: אם קנית דעת - בבקשה למדנו. אם ראית אור - האירנו. אם יש בך שפע העולה על גדותיו - השפיע אותו גם עלינו. חושך מפזרים באור. ומשפיעים על ידי הדגשת היש ולא על ידי חשיפת האין. ועוד משהו, קצת יותר אישי, ג´ון יקר, אנא, תן חילך (=כוחך) להאיר ! בברכת טוב וטוב וטוב נגיד טוב שיהיה טוב, פרי מגדים

jongler

New member
היי אלדד משכבר הימים....

התנצחויות - כאשר ישנו מצב של חוסר הסכמה, ויופיאל צדק באומרו הפוסל במומו פוסל, ולמה? - שאלה טובה ! ובכן : את שירותיו של מי תחכור המשטרה על מנת לתפוס כייס ברחוב? - את שירותיו של כייס אחר - משום שרק כייס מזהה כייס! ככה אני! הפוסל במומו פוסל! יופיאל -
באהבה JonGler

דרייה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gifחחחחחח.......הצבע...אממממ

מליארד צבעים יש בנו האנשים כל יום טומן בחובו צבע אחר..כמו שקיעה של שמש בעונה כזו או אחרת של השנה... אנו צבעונים..פלטה שלמה של גלגל הצבעים... חמוד אתה היום כולך בלבן לא?

jongler

New member
הםםם ... לבן...

אם אני בלבן, אני יכול להיות רופא מנתח, אני יכול להיות גופה בתחריכים, אני יכול להיות מדען אטום במעבדה או מנסר שביבי סיליקון בחיפה, אני יכול להיות שף במסעדה יוונית ואני יכול להיות ....פשוט, מלאך.... כמה משמעויות יש וכמה פירושים וזה מראה כיצד אנשים חושבים כל יום הוא יפה וכל רגע ציבעוני ורק אנחנו נחליט לאיזה משמעות נתאים את הצבע ואת הצבע למשמעות בחום ובאהבה דרייה JonGler

דרייה

New member
../images/Emo3.gifשאלת..עניתי...ג´ונגלר....

תורת הצבע...לא על רגל אחת...גם לא על שתיים
עולם שלם ומלא תאוריות אתה שאלת ..עניתי מתוך הרגשתי...הרגשתי לבן..נקי..טהור..נעים... כל אחד והקונוטציות שלו..כמה יפה... אור לך, שבת שלום, והכי....
שמח....

צבע לבן

הצבע הלבן, כולל בתוכו את כל הצבעים כולם. הצבעים הם התרגום של העין והמוח את האורכים השונים של גלי האור החוזרים מעצמים שונים. כל צבע מייצג גל אור באורך אחר. כאשר הצבע הלבן הוא מיוחד בכך שהוא מייצג את ההחזרה של כל האורכים של גלי האור. אך איזה פלא, הצבע הכולל את כל הצבעים, הוא עצמו הופך להיות הצבע הכי צנוע מכל הצבעים, צבע לבן... הרבה טוהר ולובן לדרייה, לג´ונגלר ולכל מי שקורא, שלכם, פרי מגדים

דרייה

New member
../images/Emo39.gifפרי....פרי....

במקרה צבעים זה העולמות שלי,מקום בו אני נמצאת כל יום כל היום... במקרה גם אתמול ראיתי סרט בקולנוע על האמן גקסון פולוק ,סיפור חיים מדהים ועצוב ,כמו להרבה אמנים דרך היסורים מובילה לתהליך יצירה אך גם להרס ואבדון,ואכן גקסון פולוק היה אלכוהליסט,מדופרס רוב ימיו שסיים בתאונת דרכים את הקרירה האומנותית שלו.. צבעים,,,שכבות של צבע ,הינף יד של מכחול או מקל ,כל כך יפה.... אכן לבן הוא סך כל הצבעים וזה היופי שכל צבע הוא אשיות אחרת עם תחושות שונות לאנשים שונים..העולם צבעוני לא? רק שנדע לראות את היופי שבשוני.. אור לכל , חג חנוכה שמח...ושקט.

דרייה שמוצאת צבע בכל אדם,

צבע בתוך צבע, הצהוב בתוך האדום והורוד שבתוך הארגמן מעידים על כך שהדיבור הרך יכול להשמע בכל העוצמות. כשהצבע הלבן הסופג את כל הצבעים מעיד בכך שהאנדלרמוסיה יכולה להרגע ושכל הצעקות יכולות להפוך לתפילה זכה... חג אורות שמח, פרי מגדים

למעלה