מודעות פנימית

זכיר

New member
מודעות פנימית

אפס מאופס הוא האדם ואני נציגו הלקוי והשפל אין הרבה דברים שמוציאים אותי משלוות רוחי או לחילופין מהווים איום על תחושת המוסר שלי, דברים שמעוררים בי עניין אמיתי בשינוי, בתיקון, בכאפה קוסמית. הנה שניים - * שיווק אגרסיבי * סטנדרטים כפולים בתור גלגל שיניים משני לחלוטין, נהנתי מקיומו של פורום שחבריו מקדישים משאבים להתבוננות במחשכים ובאור הפנימי, עם הרבה אומץ או בחששות גדולים, מלאי עוצמה וחלושים, מתוך תבונה ומתוך אמונה, ואולי בעיקר עם רצון כנה לחלוק, לשתף, להסעיר מוחות ולפתוח את הקוד. לצערי, מנהלת הפורום (כן, את מיכל) מנצלת את מעמדה והשפעתה המקומיים לפרסום עצמי בלתי פוסק, פרסום שאכן שכר בצידו. פרסום עצמי זה לא נורא, זה קצת חורה כשהמפרסמת היא גם הדמות הוירטואלית המרכזית של הפורום. זה ממש פוגע בטעם הטוב כשאותה דמות גם עושה לה למטרה למנוע כל פרסום של פלונית ואלמוני (מחסלת את המתחרים מיכל?). ולא, להסתתר מאחורי "לופ-הול" משפטי בסגנון של "לא ממש פירסמתי, רק הצפתי את הפורום ברעיון חדש ומיהרתי להפנות לפירסום בלוח" לא משכנע אותי. טכניקות פרסום כבר למדנו להריח ולזהות, במיוחד את הלא מעודנות שבינהן. על הרושם שנוצר לפני עמוד או שניים של ניסיון להשתקת פיות ונסיון כושל לא פחות לחפות על הראשון אני לא אתעקש. אני, באופן אישי מדיר את רגלי מפורום "מיכל מנדל - חנות המפעל". אני גם מתאר לעצמי שאורך חיי ההודעה הזאת תלוי ברגע שמנהלת הפורום תקרא אותו (כבר קראת והאצבע על ההדק מיכל? ע"ע קארמה ואולי גם בערך "ביקורת" ו"אגו לא מרוסן") בברכת חיים לאלו שהספיקו לקרוא וגם לאלו שלא :)

זכיר היקר שלום- והעיקר שתהיה בריא

היי אני חושבת לדעתי האישית בלבד שמה שעשית מעל דפי פורום מודעות פנימית הרבה יותר חמור ממה שלכאורה פרשת את מה שעשיתי.
אני מבינה על פי עולם הפרושים שלי שחפשת תשומת לב אני מבינה שחלק מהמעשים שלי עוררו בך סוג של התנגדות שיתכן שאם היית פונה אלי במסרים היית מבין...
אני לא עשיתי לך שום נזק, לא גופני ולא נפשי אתה "הלבנת את פני ברבים"...
וחבל אני לא מתכוונת למחוק את ההודעה שלך ולו בשביל שכל פעם תפתח אותה ותבין את גודל הטעות שעשית
התבטאויות של אנשים אני לעולם לא אמחוק אלא אם קרתה תקלה טכנית ואז אני אנסה לשחזר. רק לידיעה כללית אני לא מקבלת אגורה שחוקה על ניהול הפורום כל ארבעת השנים שהוא חיי. אני מקדישה לאנשים גם מעל דפי הפורום גם במסרים וגם בשיחות טלפון. אתה לא ניצלת את נתיבי התקשורת שהיו לך ובחרת להשמיץ. בכל אופן לי יש הרגשה אישית שאתה באיזה מקום כועס על עצמך ומפנה אצבע מאשימה.
לא מצא חן לך דרך ההתנהלות שלי ובחרת להעביר ביקורת ושפוט על המהלכים שלי. אז שיהיה לך לבריאות.
לעומת זאת אני מציאה לך לקרוא שוב את דבריך ולבדוק עם עצמך מה כל כך הרגיז אותך בדבריי. אני בסך הכל מראה משקפת שלך...
עולם הפרושים שלך הוא שלך. ולדוגמא אצטט לך את דברייך ואנסה לפרש לך את דברייך על פי עולם הפרושים שלי על מנת שתבין את גודל הטעות שיכולה להווצר מקריאת המשפטים דרך מסך המחשב והסקת מסקנות נמהרת... "אפס מאופס הוא האדם ואני נציגו הלקוי והשפל" בחרת לצטט משפט זה כי??? מה עורר אותך לכוון מחשבה זה??? "אין הרבה דברים שמוציאים אותי משלוות רוחי או לחילופין מהווים איום על תחושת המוסר שלי, דברים שמעוררים בי עניין אמיתי בשינוי, בתיקון, בכאפה קוסמית. הנה שניים - * שיווק אגרסיבי * סטנדרטים כפולים" מדוע בכלל נכנסת למצב של איבוד איזון ויצאת משלוות רוחך? בחייך לא יתכן שדברי היו השורש לבעיה. בטוח עברת מה שהוא בשעות הקודמות לקריאת ההודעה שלי, מה שהוא שקשור אולי לעבודת השווק שלך , או המכירה שלך, אם אכן זה תחום העיסוק שלך כמו שהצגת את עצמך...
"בתור גלגל שיניים משני לחלוטין, נהנתי מקיומו של פורום שחבריו מקדישים משאבים להתבוננות במחשכים ובאור הפנימי, עם הרבה אומץ או בחששות גדולים, מלאי עוצמה וחלושים, מתוך תבונה ומתוך אמונה, ואולי בעיקר עם רצון כנה לחלוק, לשתף, להסעיר מוחות ולפתוח את הקוד." האם יתכן שהיו לך צפיות מסוימות מאנשים שאתה בכלל לא מכיר? האם חפשת פתרונות בפורום הספציפי לפתור אצלך בעיה שהיא שלך. ולרגע ראית פתרון ובשניה שהפורום עבר לאפיק אחר פשוט לא התאים למערך הצפיות שלך והכל פתאום התרסק לך בפרצוף... האם אין כאן עולם פרושים או נתינת כוח למה שהוא שאין בו בכלל כוח?
כגודל הציפיות גודל האכזבות... "לצערי, מנהלת הפורום (כן, את מיכל) מנצלת את מעמדה והשפעתה המקומיים לפרסום עצמי בלתי פוסק, פרסום שאכן שכר בצידו." על איזה שכר בדיוק אתה מדבר? תודה שאתה נותן בי אמון ושם אותי בראש הפרמידה ונותן לי כוח תאמין לי שאני לא מחפשת לא מעמד ולא כוח ואגורה שחוקה אני לא מקבלת מפורטל תפוז אז על מה אתה מדבר???
האם אתה מודע לעובדה שאני תומכת ב18 מנהלי פורומים שונים ללא ידיעה של אף אחד וללא פרסום העניין, וברגע זה זה עולה לאויר בפעם הראשונה, וזה לא במסגרת ניהול הפורום, אלא מרצון טוב ואהבת הזולת...
"פרסום עצמי זה לא נורא, זה קצת חורה כשהמפרסמת היא גם הדמות הוירטואלית המרכזית של הפורום". תאמין לי שאני לא מרגישה עצמי הדמות הוירטואלית הראשית של הפורום וזאת הסיבה שפתחתי בלוג על מנת שיהיה לי מקום אישי להתבטא...
"זה ממש פוגע בטעם הטוב כשאותה דמות גם עושה לה למטרה למנוע כל פרסום של פלונית ואלמוני (מחסלת את המתחרים מיכל?)" ישנם כללי התנהלות בפורומים השונים, אנחנו המנהלים יודעים את זה ומשתדלים למלא הוראות אחד אצל השני, אתה לא מנהל פורום לכן אין לך זכות לשפוט ולבקר את דרכי ההתנהגויות. ישנם לוחות ושם אנו נוהגים לפרסם, כמו שכל אחד ואחד מן הגולשים מוזמן לפרסם בלוחות, גם אתה. אני מורידה את המפרסמים ובמסרים האישיים מכוונת אותם אל הלוחות ולו רק בשביל הסדר הטוב...
"ולא, להסתתר מאחורי "לופ-הול" משפטי בסגנון של "לא ממש פירסמתי, רק הצפתי את הפורום ברעיון חדש ומיהרתי להפנות לפירסום בלוח" לא משכנע אותי. טכניקות פרסום כבר למדנו להריח ולזהות, במיוחד את הלא מעודנות שבינהן." ידידי איש מכירות יקר, אתה כנראה מזהה את עצמך במעשי... אני לא התכוונתי לפרסם בצורה שאתה מתאר, אני השתמשתי בידידי מנהלי הפורומים שהרשו לי את הכניסות ושים לב שזה היה בפורומים מאד ספציפים אז לעניני הצפה יש בידך טעות חמורה ואני כאן מצפה לסליחה ממך...
" על הרושם שנוצר לפני עמוד או שניים של ניסיון להשתקת פיות ונסיון כושל לא פחות לחפות על הראשון אני לא אתעקש." זה הוא פרוש אישי טהור שאתה פרשת את מעשי, אף אחד לא יכול להוכיח שמה שאתה פרשת זו האמת...
אני, באופן אישי מדיר את רגלי מפורום "מיכל מנדל - חנות המפעל". זכות הבחירה לעולם תהייה בידו של האדם. בהצלחה לך בכל אשר תפנה
"אני גם מתאר לעצמי שאורך חיי ההודעה הזאת תלוי ברגע שמנהלת הפורום תקרא אותו (כבר קראת והאצבע על ההדק מיכל? ע"ע קארמה ואולי גם בערך "ביקורת" ו"אגו לא מרוסן")" כנראה שעל ראש הגנב בוער הכובע ואתה מבין שעשית מה שהוא שהוא לא בסדר... ולעניני אגו שווה שתבדוק בתוך תוכך, איכן היתה המלכודת...
בברכת חיים לאלו שהספיקו לקרוא וגם לאלו שלא :) תאמין לי שההודעה הזו תחייה הרבה מאד ואני באופן אישי אדאג לאקפיץ אותה, על מנת שהאמת כל הזמן תופיע לך. אתה תבין שעשית עוול גדול, או שלעולם לא תבין...

../images/Emo45.gifמסכים עם מיכל../images/Emo45.gif

אני אישית מכיר את מיכל מהריל לייף כבר הרבה זמן ואני חושב שהבעיה פה היא אצלך. אני, בתור מנהל 2 פורומים כבר שנה בפורטל תפוז (אגב - בזכות מיכל אני מנהל), יכול להגיד לך שמיכל לא עברה על שום חוק בתקנון הפורומים של 'תפוז אנשים' ושאני אישית קורא את הפורום הזה כבר הרבה זמן ואני יכול להגיד לך שלכל שרשור בפורום יש לפחות תגובה אחת של מיכל, תגובה עוזרת לפעמים מחממת ולפעמים תומכת ושתפוז אנשים לא משלמים למנהלי הפורומים ואותם מנהלים שהתנדבו לנהל פורום (לעזור לאנשים) התנדבו בשביל מטרות קדושות ולא למטרות אישיות. ולפעם הבאה - לפני שאתה שולח הודעה מהסוג הזה (לא שאסור לך) תבדוק את כל ה"עובדות" שרשמת לעומק.
מיכלו'ש
רציתי למסור בשם כל פורום סלסה ופורום אין אאוט (שאני מנהל) את אהבתנו ותמיכתנו אלייך ולפורום שברשותך ושאת עושה עבודה נהדרת
טל

מיכלי רציתי להוסיף ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שאת עושה עבודה נהדרת, יישר כוח. אוהבת ומחבקת.

איל באש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifלמיכלי ../images/Emo23.gif

הפורום הזה כמו עוד רבים אחרים בתחום, משמשים גם כבמה למנהלים השונים לעזרה לכותבים השונים, גם מעבר לדפי הפורום!! הפורום לא תמיד עונה על צרכיו של הזולת, ואין שום סיבה שבעולם שלא ידע איך לפנות ולהגיע למנהל/ת הפורום באופן אישי (אם זה מקובל על המנהל/ת כמובן), להפך. אם מנהל/ת הםורום הוא בעל מקצוע בתחומו , מן הסתם הוא גם עוסק במקצוע הזה. זו ברכה בעיניי שיש לכותבים לאן לפנות גם מעבר לפורום.
שבת שלום וישר כוח מיכלי

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo23.gifלמיכלי הרגישה והאוהבת../images/Emo24.gif

גדול מלא הערכה על העבודה המופלאה שאת עושה על גבי פורום מודעות פנימית. על הלגיטימציה שאת נותנת לאנשים לבטא את רגשותיהם ללא חשש ולהקיש מכך על עצמם. א-כ-ן, אור פנימי מאיר את המחשכים בהם שרויים מרבית האנשים. וישנם גם כאלה החשים מאויימים מאותו אור פנימי?
ואת שמם הס מלה-זכיר. בהערכה רבה, טליה טל מנהלת פורום 'רוחני'

אני מודה לך טליה לא ציפיתי לשיר|חיב

תודה לך על שהבהרת לי שאני ישירה מידי. לא חשבתי לרגע שגרמתי לאנשים להאיר את החשכה. לא לקחתי בחשבון שברגע שמעירים את החשכה למעשה גם נותנים אור ומראים את החששות הפחדים והחרדות בצורה יותר ברורה. אין ספק שהאור הוא דבר מרפא ואילו האנשים היו בוחרים לקחת את האור הגדול ולהאיר בהם את אותם יצורי חושך מפחידים יתכן והם היו נעלמים. אני לא יכולה להכריח אף אחד לקחת את האור שאני משדרת... לכל אחד בעצם יש את זכות הבחירה. מה שכן שמתי לב שככל שנותנים אהבה למי שהוא ששונא כל כך את עצמו ומסרב לקבל את האור אני חוטפת בומרנגים הפוכים... כנראה זה בא ללמד אותי שאור שולחים פעם אחת, מי שרותה יקבל ומי שלא לא... אין להתעקש להמשיך לשדר את האור למי שלא רוצה. מי שמוכן לקבל ממני הרי אני מוכנה לתת

רותה = רודה = פיגם תכלס = רוצה

לא יודעת מה קורה לי היום. מאז תנועת הכוכבים בשמים לכוון ציור המגן דוד נראה לי ששיניתי תדר. כל טעות שלי הופכת למסר שלם. אז לידיעת כולם הרותה -רודה- פיגם הוא צמח שבן היתר תפקידו להסיר אנרגיות שליליות בכל מקום שהוא נמצא בבתים בחצרות וכו'. אפשר לקבל המון אינפורמציה עליו בפורום 850 החדש שנפתח... פורום שמנים וצמחי מרפא תהנו

carol9

New member
זה מודעות פנימית?..

מסכימה עם כל מילה של זכיר. מזמן אני קוראת את הפורום הזה. למדתי הרבה דברים מאנשים פה, אנשים נעלמו בזמן האחרון. הייתה פה הרגשה.. וההרגשה הטובה הזאת לא קיימת פה עוד!.. מיכל, את אומרת לו "הלבנת את פניי ברבים" ואני אומרת את עשית את זה לעצמך לפני שהו דיבר בכלל. זה שלך - "אני לא מתכוונת למחוק את ההודעה שלך ולו בשביל שכל פעם תפתח אותה ותבין את גודל הטעות שעשית" וזה שלי - את צריכה ללמוד את גודל הטעות שעשית. אותי זה לא מעניין מה את מרויחה ומה את לא מרויחה. אותי מעניין שאנשים שנתנו פה בחנם קיבלו בעיטה כי את אינטרסנתית. גם אני, באופן אישי מדירה את רגלי מפורום "מיכל מנדל-חנות המפעל"(אישית הייתי מוסיפה גם "אגו בע"מ") את בטח שונאת שמישהו אומר לך את לא בסדר. כי את בחיים לא טועה!.. יש אנשים עם אינטרס לנפח לך את האגו ויש אנשים אמיתים שרואים את האמת ולא רוצים לתת לך לברוח מאחריות - את אמרת משהו על אחריות של אנשים רוחנים ואת עושה הפוך. גם ההודעות בשרשור הזה הולכות "להמחק בטעות" ולהיות "משוחזרות"?.. בברכת חיים לאלו שהספיקו לקרוא וגם לאלו שלא :)

העיקר הבריאות קרול9 ../images/Emo24.gif

כנראה באמת כולנו מראות משקפות חבל שלא ידעתי שאת משתתפת אז בטח היית זוכה לחיבוק מוקדם יותר אז ברוכה הבאה לפורום זכות הבחירה לעולם תהיה בידך אם להשתתף או לא שיהיה לך שבוע נפלא ומלא קסם.

למעלה