מודעות פנימית

מודעות פנימית

למיכל שלום . מהי מודעות פנימית ,וכיצד מגיעים לכך ? כל הענין הזה לא מובן לי. אנא תשלחי לי תשובה גם לדואר האלקטרוני בברכה גיל בן נחום

michalmandel@

New member
מודעות פנימית

גיל שלום רב! מודעות פנימית זה משהו מאד מורכב . השאלה שלך נשלחה פעמיים כי כנראה לא היית בטוח בעצמך. לחצת פעמיים על העכבר או טרחת לרשום את כל הנאמר פעמיים? מפעולותייך אלו אני מבינה שאתה מאד רציני ומתעניין ולכן אני לא יכולה לתת לך תשובה על רגל אחת. איך מגיעים למודעות פנימית? זהו תהליך אישי שעובר על כל אדם שהחליט לצאת למסע אל עצמו. אני אישית התחלטי את המסע שלי עם הספר הנבואה השמימית אחרים התחילו בעזרת הספר אל-כימאי היום אני נמצאת במעגל אחר ומתקדם ותמיד תמיד אחפש ללמד לחקור כל ימי חיי כי מי שמתחיל בתהליך לא רוצה להפסיק. וככל שאני למדה יותר ויותר אני מבינה כמה שאני בעצם לא יודעת כלום.אני מזהירה אותך התהליך ממכר בדיוק כמו סיגריות אלכוהול וכו` רק ההבדל בין התהליכים שמה שאנחנו מיצגים פה בפורום: בריא יותר מסיגריות ואלכוהול אנחנו יכולים במו ידנו לנקות את עצמנו.אתה מבין אנחנו יוצרים מודעות פנימית בעצמנו לכולנו ולכל אחד באופן אישי עם עצמו. באהבה ללא גבול וללא תנאי מיכל.

למעלה