תגובות- קצת ביקורת בונה../images/Emo24.gif
היי אמיר דרור!!! מכוון שאני מאד מתחברת למה שאתה עושה ברשותך אציע לך מה שהוא קטנטן לשיפור ההנחיות. אני מדברת מנקודה של מי שהיא שמבינה טיפ טיפה יותר בנושא הגוף הגשמי בזכות היותי מורה לספורט בעבר. כמובן שזכות הבחירה תשאר תמיד בידך אם לשפר או לא. טוב: תמיד מומלץ לעשות את תרגילי ההתבוננות בישיבה יותר מאשר בשכיבה כי: בישיבה יש סיכוי גדול יותר שהאדם ישאר מקורע מה שנקרא ישריש שורשים, יחפש להרגיש את הקרקע וגם לנו בתור מנחים יש סיכוי לשמור על האדם מקורקע. בשכיבה מאד קל לנו לנתק שורשים ולהמריא אל על לעולמות עליונים. לגבי הנשימה: לא מדויק לתת הוראה לנשום דרך הפה בלבד כי: ראשית הנשימה הטבעית שלנו היא נשימה של פה ואף גם יחד ואם אנחנו נותנים הוראה לנשום דרך הפה בלבד אז זו פעולה לא טבעית של הגוף וכך בזבזנו סוג מסוים של אנרגיה מחשבתית. בעצם אנו צריכים להתאמץ לחשוב איך לנשום והרי לא זאת המטרה הלא כן? אנו רוצים להביא את המח להרפייה מחשבתית ובפעולה לא טבעית של הנשימה אנו מעסיקים את המח בפעולה מיותרת... לגבי ניפוח הבטן: חייבת להיות הפרדה בהכנסת האויר בין הבטן העליונה ובין הבטן התחתונה אז התרגיל הראשון: הכנס אויר לבטן עליונה ,עצור נשימה , החזק אויר, נשוף... התרגיל השני: הכנס אויר לבטן תחתונה בלבד, עצור נשימה, החזק אויר נשוף... תרגיל שלישי: הכנס אויר לבטן עליונה ותחתונה גם יחד, עצור נשימה, החזק אויר ולאט לאט נשוף כשאתה מניע את הסרעפת לאט לאט... כמובן כהמלצתך אתה נותן לקהל לנשום שלוש עד שש פעמים נוספות. בסך הכל הטכניקה של ההוראות שפתחת טובה לדעתי האישית. בקובץ שצרפת קצת נפלו שיבושים בהוראות שנתת להרפיית האיברים השונים ואני מאמינה שזה קרה בגלל שהעתקת את המסמך מהקובץ המקורי שלך. רצוי לציין לקהל שלא עושים את כל התרגילים בבת אחת. הכוונה אם עכשיו אנחנו ממוקדים בהתבוננות אז אנחנו מבצעים את תרגיל ההתבוננות ולא מערבבים את תרגיל הדמיון המודרך גם אם זה מפתה ומסקרן. הגוף חיב לעבור תהליך של הפנמה ותרגול נושא אחד לפני שנרוץ לנושא אחר. מאד אהבתי את הנתינה האדירה שלך ואת הרצון שלך לשתף אותנו בידע שלך. גם לי יש המון מה ללמוד ממך ישר כח אמירדרור אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול