מודעות פנימית...

מודעות פנימית...

הכוונה להיות מודע לפנימיות שלי? מאיפה בדיוק זה צריך להגיע? לב ? מוח? איך אני יכולה לדעת מה אני באמת רוצה?

המודעות הפנימית...

או מודעות עצמית כפי שאני קוראת לה- מגיע בדיוק משם- מבפנים. כשאדם עדיין ´אטום´ לא משנה כמה פעמים יאמרו לו דבר מה או מי יאמר לו- הוא לא יהיה מוכן להקשיב. המודעות העצמית שלי הגיעה לאחר שהגעתי למצב בו לא יכולתי יותר לחיות עם עצמי. פשוט לא הסכמתי להמשיך לחיות בצורה שחייתי (ואני לא מדברת על מיקום גיאוגרפי כי לדאבוני סחבתי את עצמי לכל מקום). ואז פתאום הבנתי שאני יכולה להפסיק את הסבל בו שהיתי מבלי להרוג את עצמי. שישנה דרך אחרת והיא להוציא את האני האמיתי שלי מתחת לכל שכבות החינוך שקיבלתי, הסביבה , החברה וכו´. לאט לאט גיליתי מי אני באמת. מה אני אוהבת, איזו דרך חיים מתאימה לי, איזה סגנון דיבור יש לי, איך אני רוצה לנהוג כלפי אחרים, כלפי עצמי... אני מאמינה שאם את הגעת לפורום הזה זה לא במקרה ואת העבודה הפנימית את ורק את יכולה לעשות עבורך. זו עבודה עצמית של התבוננות עמוקה לתוכך. זה לדעת לשים את האצבע בדיוק בנקודה מפריעה, לדעת מה מפריע, מה מרגיש לא נכון. מודעות עצמית עובדת הרבה על תחושות. כשאת אומרת משהו, כי ככה ´צריך´ לומר אבל בבטן זה לא מרגיש ´נכון´....כשהפתרון הוא שונה מהמקובל, שונה ממה שההורים או החברה אומרים. כשאת יודעת להרגיש את התשובה הנכונה מתוכך ולהוציא אותה אז הגעת למודעות עצמית.

gita3

New member
איך מתחילים?

איך אני מוציאה את התשובה הנכונה מעצמי?

מתמקדת ומתכווננת אל תוך תוכך../images/Emo24.gif

נניח בישיבה חרדונית על חוף הים: מביטה לחלקיק שניה בשמש. נניח מתבוננת בגלים ולומדת את המקצב שלהם. את העוצמה שלהם את כמות הקצף שלהם. נניח מתבוננת בעץ ושמה לב לתנועת ענפיו בזמן משב רוח. אלו הם תרגילים שתפקידם לפתח בך את ההתבוננות החיצונית ובהמשך את תגלי את היכולת שלך להתבונן פנימה אל נשמתך. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

איך את יודעת את מי את אוהבת?

איך את יכולה להסביר זאת? את לא יכולה..את פשוט מרגישה...את מרגישה שאת אוהבת את X ולא את Y בגלל....בגלל שזה מגיע מבפנים....בדיוק כמו התשובה הנכונה.

למעלה