מודעות עצמית איפה?

wallawalla

New member
מודעות עצמית איפה?

איפה ניתן לעשות קורס מודעות עצמית? מחפש באיזור המרכז..... חיפשתי באתרים שונים ויש כל כך הרבה מקומות..... איך יודעים מי טוב? האם יש תעודה למי שמעביר את הקורס? ואם כן איזה סוג ? תודה...

יש כיום שניים מובילים בשוק

ועוד כמה התפתחויות ונספחים למיניהם השונים. שני המובילים בראש מצעד סדנאות ההתפתחות הם הפורום של לנדמרק ומהות של הומניקיישן. בעוד שהרעיונות שלומדים בשניהם יחסית חופפים, דרך העברת החומר היא שונה. בראשון הסדנה הינה ברובה אינטלקטואלית. ובשני הסדנה הינה ברובה חוויתית/התנסותית. אח"כ יש סומה, אינסייט ועוד כמה .. לא מכיר אותם לעומק אך הם מבטיחים ניסים ונפלאות... מהניסיון של חבר שעשה גם את הפורום וגם את מהות. מהות הייתה לו הרבה יותר חזקה מהפורום אם כי הוא מכיר אנשים שהפורום היה להם יותר חזק. אני אישית עשיתי את מהות, למרות שהסדנה הספציפית הזו הרבה מעבר למה שכבר ידעתי לא לימדה אותי, ראיתי את הפוטנציאל הגלום בסדנאות האלו והמשכתי לסדנה השניה במסלול ההתפתחות - מקור. - לדידי זו הייתה סדנה חזקה ביותר, אשר איפשרה לי להתמודד עם קונפליקטים פנימיים שלי ובמובן מסויים עזרה לי לפתוח את העיניים ולחיות יותר בשלווה עם עצמי ועם הסביבה. חשוב לציין שכל אחד מוציא משהו אחר מהסדנאות הללו - הכל בהתאם למצב שבו הוא נמצא בחייו באותו הרגע. אשמח לענות לך על שאלות יותר ספציפיות מיק. רוח מדבר

izabu

New member
אני עשיתי את לנדמרק...

ולדעתי-ולדעתי בלבד: זה לא משהו בכלל הרעיונות נכונים ויפים, וזה שינה לי את החיים אבל רק לכמה שבועות, כי אם את לא נמצאת במסגרת שלהם זה לא עובד, ואני מצאתי את עצמי מוציאה כספים רבים וכשהפסקתי אז כל ההשפעה ירדה מה גם שיש שם אלמנט של שטיפת מוח ולא כל התרגילים מתאימים לכל אחד, הכל מאוד כללי-ולעיתים זה גרם לי למבוכה מול אנשים. בכל אופן אשמח לענות לך על שאלות ספציפיות. ושוב-זוהי רק החוויה שלי.

אם השאלה מהי מודעות עצמית...

היא בתוכן המשפט ללמוד את עצמך להכיר את רגישותך ללמוד מה עושה לך רע או טוב מה מפחיד ומה הסיבות לכאב לפגיעות ועוד שאדם מודה לעצמו יודע איך להתמודד באירועי החיים והסדנאות נותנת כלים לאחר תהליכים של מהלך החיים כלומר דוחסת את חייך למספר ימים ומאמתת אותך ומראה לך את התנהגותך כתוצאה מאירוע שאת חווה למען האמת אפשר ללמוד גם בלי סדנה רק את צריכה להיות ערה וקשובה איתך ואם תקראי את המשפט התחתון תביני את התוצאה של המודעות עצמית להגיע לשלימות עם עצמך אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

למעלה