מודעות דרושים

דרושה מזכירת קבלה

תודה יויו שהכרת לי את הפורום הזה! שלום ! דרושה מזכירה למשרה מלאה בין השעות 9.00 - 18.00 עם אופציה לשעות נוספות (ללא יום ו') חשוב מאוד- נעימה!!!, יעילה ומסודרת הדפסה שוטפת+ ידע במחשבים, יכולת עמידה בלחץ,ויכולת למידה. קו"ח מפורטים + המלצות אך ורק בפקס : 03-7549989 נא לא לשלוח מסרים מאחר ואינני נמצאת פה הרבה על מנת לענות כמו גם בשל הסיבה שאני מניחה שיהיו הרבה פניות מכדי שאוכל לענות לכולן. תודה שיראל

yoyo10

New member
ושוב אני מק../images/Emo78.gif

קיץ קפוץ וההודעה תיקפוץ

מני שמש

New member
דרושות מזכירות ואשת מכירות

לחברה המספקת שירותי בר/ בר אקטיבי וחנות למשקאות קלים וחריפים דרושה מזכירה לשעות הבוקר 8-14.00 ומזכירה לשעות האחר צהריים/ערב- 14.00-20.00. רצוי אחת שיודעת לשווק. עבודה טלפונית רבה. לפרטים נא לשלוח מסר.

מקפיצה, הודעה חיובית ../images/Emo9.gif

מקפיצה
.:.....מקפיצה
.:.....

מני שמש

New member
תודה על הפניות המשרה נתפסה כבר

תודה לכם על הפניות. אתמול נמצאה עובדת שמתאימה. נשמח להעזר בעתיד בפורום. בהצלחה

poogi27

New member
דרושה מזכירה (ר"ג)

אינטגריטי סיסטמס מחפשת באופן דחוף !!! מזכיר/ת בוקר * לעבודה בין השעות 08:30-13:00 * לפחות שנתיים ניסיון בתפקיד דומה * אינטליגנט/ית, ראש גדול, עצמאי/ת, יחסי אנוש מעולים אשמח לקבל קו"ח במייל לנטע [email protected]
לפונים

yoyo10

New member
דרושה מזכירה

אינטגריטי סיסטמס מחפשת באופן דחוף !!! מזכיר/ת בוקר * לעבודה בין השעות 08:30-13:00 * לפחות שנתיים ניסיון בתפקיד דומה * אינטליגנט/ית, ראש גדול, עצמאי/ת, יחסי אנוש מעולים אשמח לקבל קו"ח במייל לנטע [email protected] לפונים

למעלה