מודעה מענינת ביד 2:

sausageme

New member
אני מצאתי בשבוע שעבר מציאה אמיתית

ludwig LM410 14x5 supraphonic super sensitive. משנות ה-70, במצב כמעט חדש, כולל קייס מקורי. בדומה לזה: http://www.ebay.com/itm/1971-Ludwig-Super-Sensitive-Snare-Supraphonic-link-video-demo-/190625877506?pt=Vintgae_Drums_Percussion&hash=item2c62300e02 המחיר? 150ש"ח. בקרוב התמונות :)

liberdi

New member
תגיד SAUSAGEME זה משתלם?

עם ההובלה,המכס [אם ישנו] וכו'? קיבלת כבר את הסנר? שתף אותנו בתהליך,אם יש לך כוח.. יש הרבה ציוד שאני רואה בחו'ל..... ולגביי בבייס דראם תוצרת מיי עדן,מה לא התלהבת? תודה עופר

sausageme

New member
*בדומה לזה* - כלומר, לא מ-ebay

ראיתי באתר yad2 מודעה של "סנל למכירה" ב-150 ש"ח. בפועל זה היה LM410

sausageme

New member
לגבי משתלם, תלוי איך שולחים

קניתי עכשיו בשבילו רשת (מיוחדת, כי זה super sensitive). עלה לי כמעט פי 3 ממה ששילמתי על הסנר

liberdi

New member
ושבת שלום

dudester

New member
נשמע פיצוץ =)

למרות שאני צריך להחליף את העור סטוק, ואין לי זמן בשיט. 14 על שש וחצי... שמעתי אותו אצל חבר, במרום היה רק בעומק חמש, (שגם מצלצל פגז אגב), ודדי רצה עליו 3500 משלוח היה חינם והגיע עד לדלת (UPS), המחיר היה 527$. עלויות שחרור/עמילי מכס/מע"מ, הכל כולל הכל חמש מאות ש"ח בערך. מיוזשנס פרנד היו ממש אחלה - מוקד שירות שאפשר לחייג אליו בסקייפ חינם ולקבל מענה מצוין.

oovdrumer

New member
עור סטוק ...?

העורות של לודוויג הם הדבר הכי עמיד שיש . וגם נישמעים סבבה.

fanano3

New member
משתלם ? ...לפעמים

אם יש לך חשבון PAY PAL אז זה מאוד פשוט מבחינת התשלום אפשר להתמקח על המחיר אבל זה לא כ"כ מקובל. תלוי אם זה חנות או פרטי, הפרטיים מעדיפים למכור בשוק המקומי ופחות להתעסק עם חו"ל, (אריזה ומשלוח) חנות מסודרת מפרטת את עלויות המשלוח לכל מדינה כך שזה לא בעיה לחשב כמה עולה הסה"כ + המע"מ שצריך לשלם בארץ השירות בד"כ מעולה ואדיב המוצר מגיע בדואר רשום בד"כ אבל לפעמים גם בדואר שליחים שזה מאוד מייקר את העלות באירופה המחירים רצח לעומת ישראל, בארה"ב לרוב יוצא יותר זול. אפשר ורצוי לשאול את המוכר כל שאלה לפני שלוחצים "קנייה" , ברגע שלחצת, חסמת את האפשרות שהאייטם יהיה פעיל לקונים אחרים והמוכר צריך לשלם עמלה לאתר המכירות. המוכר יוצר איתך קשר במייל ושולח לך חשבון לתשלום. עד שלא שילמת (העברת לו כסף לחשבון ה- PAY PAL ) הקנייה לא הושלמה. אם אתה מתחרט המוכר צריך להעלות מחדש את האייטם ולהיכנס לתהליך של זיכוי והמוכרים מאוד לא אוהבים את זה לכן, חשוב לבדוק את העלות הכוללת + משלוח ומע"מ המגוון בחו"ל רחב מאוד, יש פריטים נדירים שבאמת לא ניתן להשיג בארץ. במוצרים חדשים מהאריזה - המגוון בארץ מוגבל כיוון שהיבואן מגביל את המגוון שלו. בחו"ל - אם אין להם במלאי הם מציינים זאת, כאן בארץ קרו לי לא מעט מקרים מרגיזים שנסעתי לחנות במיוחד והתברר שאזל המלאי ולא ציינו זאת באתר החנות. מסקנה - תמיד תתקשר לשאול לפני שאתה נוסע בכלי זמר ובמרום משום מה המוכרים נמצאים כל הזמן "במחסן" .(מה יש להם לעשות שם ???) עד שחוזרים אליך לוקח יום שלם, הם לא אוהבים לענות על שאלות בטלפון. בודגוב - חבל על הזמן !....השירות מעולה ואופיר סבבה לגמרי בארץ אפשר לחלק את הקנייה לתשלומים ויש בזה יתרון בסה"כ בארץ אפשר להשיג לא מעט פריטים ובמחירים ממש טובים לדעתי אם אתה לא מחפש משהו מיוחד - תקנה פה בארץ בהצלחה

למעלה