מודמים

ahiad1

New member
מודמים

יש לי מודם 56K 90V וכשאני מתחבר המחשב מראה לי שאני מקושר ב-46,666 סיביות. השאלה היא : כמה סיביות צריכות להיות והאם יש דרך לשפר את המהירות במודם?

eYaL

New member
אמממ

חבל רק שלא ציינת באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש... בכל אופן,כשאתה מתחבר לרשת במודם 56 קיי,זה סביר מאוד לקבל את המספר הזה,או מספרים בטווח של 40-56. זה תלוי הרבה בספק האינטרנט שלך,ובהגדרות של המודם. אפשר להשיג ביצועים קצת יותר טובים (אל תצפה לניסים ונפלאות) כך: המחשב שלי>לוח הבקר>מודמים>מאפיינים>התקשרות>הגדרות יציאה> ושם תגדיל למקסימום. eYaL

duke4you

New member
לאדם

זה לא מדויק, כיוון שמהירות הגלישה תלויה בספק השירות. אתן לך דוגמא, לפני מס` שנים הייתי מחובר לסרפרי עם מודם 56,600 ודרייברים מעודכנים, מהירות הגלישה לא עלתה על 33600. לפני כשנה הייתי מחובר לספק שירות אחר ומהירות הגלישה לא עלתה מעל 41000. מה שאני מנסה לומר שהתלות במודם פחותה מהתלות בספק.

לדיוק: תגידי לי יש לך ADHD?

א. לדעתי יש לנו בעיה, עדיף שנפתור אותה מחוץ לפורום, יש לך נטיה לבקר את תשובותי ולסלף. אם אתה רוצה אביא לך את הטלפון של הפסיכולוגית שלי ב. מי בכלל דיבר על מהירות ספק השירות? אנו מבינים שיש לך תסביך אגו ואתה רוצה להגיב על כל ההודעות, אבל תקרא את השאלה קודם ג. אנו מבינים שהתלות במודם פחותה מהתלות בספק, אבל לא שאלנו (חזרה על סעיף ב`) ד. הגבתי על דבריו של אייל, שהציע להגדיל את המהירות המקסימלית של היציאה, הצעתי להחליף דרייבר, יש לך בעיה עם זה?

למעלה