מודל עירום בחיפה

tlp2

New member
מודל עירום בחיפה

אני מחפש מקום שאפשר לצייר בו מודל עירום בלי הדרכה (בחיפה) מישהו מכיר?

אסור ל

New member
כן

יש מקום שנקרא "מרתף 10", זה מין פאב-מועדון של סטודנטים. יש להם ערב רישום עירום אחת לחודש במהלך שנת הלימודים. הכניסה בתשלום סימלי - בסביבות ה- 30 ש"ח, וכוללת משקה חם. וזה אתר האינטרנט שלהם: http://research.haifa.ac.il/~martef10/index.html מומלץ.

iX

New member
איזה משקה הולך טוב עם מודל עירום?

תה עם מקל קינמון, דבש וציפורן?

נצל"ש, מישהו מכיר מקום כזה בת"א?

אם כבר שואלים כאן... אני יודע שברח' כרמיה היה פעם שמהו, לדעתי הוא נסגר.

HackMachine

New member
גם מעוניין לדעת

זה נשמע כמו רעיון מגניב. פאב זה בהחלט מקום מתאים.

e m i l y

New member
בבבבב.....

היה בכרמיה את הסטודיו של נמר, אפילו שראיתי את הסטודיו הזה כל פעם בדרך לסופר ממש פחדתי להכנס, זה היה מקום ממש סליזי עם מורה סוטה שכל הידע שלו התחיל ונגמר באייר בראש של אייטיז. בכל מקרה הסוף של המקום הזה היה ממש טראגי, באחד מאותם טיולים לסופר לפני שנה בערך, כל הבניין שלו רוסס בשחור ובכתב לבן (בפונט של מודעת אבל) היה כתוב בענק: "יזכור". אני זוכרת שממש נלחצתי מזה ונראה לי שזו היתה איזו פרובוקציה של תלמידים שעוללו להם דבר מה נורא.

שמעתי על המקרה וגם ראיתי בזמנו

את השחור. אם אני זוכר ששמעתי נכון, מישהו שקשור למקום באמת נפטר. אולי אני מדמיין... אז את אומרת שהיה סליזי? חבל. נראה כאילו בלית ברירה אצטרך פשוט להמתין בסבלנות לקורס בבי"ס. רק בסמסטר השני. או שיהיה עוד איזה מרתון אבל בתזמון מוצלח יותר מאלו שהיו עד היום.

יש בעכבר העיר

מודעות. משום מה לא היה היום את העכבר במוסף העיר, או שזה רק הכשרון שלי לקחת את העיתון הכי מקומט ונטול מוספים. עשיתם לי חשק להתלכלך שוב בפחם וגיר...

iX

New member
בעכבר האחרון היה כתוב שזה גיליון

לשבועיים הקרובים (זה שמתחיל וזה שקדם לו)

s h i l

New member
עד כמה שידוע לי יש גם בויטל הישן

בפלורנטין בלילה סביבות 23:00 פעם בשבוע או בשבועיים, לא הייתי אף פעם, חברה אמרה לי על זה, שווה לברר

למעלה