מודלס

Painted Fairy

New member
מודלס

היי לכם במהלך חיפושיי אחר הורדות שוות לסימס 2 שלי, נתקלתי לא פעם ב"models" להורדה. הכוונה היא לדמויות שאוכל לשחק בהן בסימס עצמו? אם לא, אפשר לדעת מה הכוונה במודלס האלו? תודה!

הכוונה היא-

פשוט לסימים! =] הם לא באמת דוגמניות אלא סימיות רגילות לכל דבר שיופיעו, כשבונים סים, יש דבר כחול כזה בצד ימין, אז שם למעלה יש שני סמלים. קובייה ועוד אחד. כשתלחצי על הדבר השני יופיעו לך כל הסימיות/סימים שהורדת. לעומת זאת, ההתקנה של המודלס שונה מהתקנות רגילות. את מורידה אותם לתיקייה downloads ואז כשאת נכנסת לשם יש לך סמל כחול (נוסח בודישופ =)) ואת צריכה ללחוץ עליו פעמיים... זה יפתח לך חלון קטן כחול, תלחצי install (זה באפשרויות של החלון) וזהו.... =]

Painted Fairy

New member
תודה רבה!!!

עזרת לי מאוד. אני אנסה להתקין ואם לא אצליח אחזור לפה P:

Painted Fairy

New member
אוקיי בעיה!...

את הראשון שניסיתי להתקין הצלחתי! אחלה בשני ובאלה שאחריו קפץ לי חלון שאין בו אפשרות של התקנה,ראו קובץ
מה לעשות?

בכל אתר זה שונה....

בעמוד של ההורדה תקראי מה כתוב ליד... אם בכלל... לפהעמים פשוט יש ציורים ליד של כל חבילות ההרחבה הדרושות

Painted Fairy

New member
טוב אני לא מבינה :|

אחת הצלחתי להתקין. אבל אני לא מבינה איך להשתמש בה במשחק, איך מגיעים אליה :/ הלפ?

כשאת בונה סים...

נכון יש בצד ימין ריבוע כחול שבו יש לבחור אם את רוצה בן או בן, צבע עור וכו'???? אז בלמעלה של הריבוע הזה- יש שני סמלים, קובייה ועוד אחד (לא זוכרת מהו) את לוחצת על הדבר שליד הקובייה - וזה פותח לך עוד חלון עם הרבה סימים... כולל אלו שהורדת. חשוב - אם את הורדת בת ואת רוצה אותה את חייבת שהסים שאת כאילו בונה (ובמסך שלו לוחצת על הזה שליד הקובייה) תהיה בת ואם בן אז להפך.... וגם בגילאים.... מקווה שהבנת =] אני לא כ"כ טובה בהסברים =S

למעלה