מודלים לטיסן

• פותח הנושא kbz1
  • פורסם בתאריך

kbz1

New member
מודלים לטיסן

שלום לכולם.אני צריך עזרה..... יש לי פרוייקט בשירטוט שבו אני צריך לבנות טיסן בעזרת תוכנת solidworks אם מישהו מכיר אתר שיש בו תוכניות שמהם אפשר לבנות מודלים אני אשמח לשמוע (בעיקר אם יש גם מידות בשרטוט). בנוסף אני מחפש מודלים מוכנים של מנועים סרווים וכל הציוד הנלווה לטיסן. המון המון תודות

YHS

New member
לתרשימי טיסנים

ראה למעלה ב"קישורים", "תכניות". לשאר הציוד - תוכל לקבל נתונים באצרי יצרנים. שוב, ב"קישורים" - "יצרנים וחנויות בחו"ל "

kbz1

New member
לצערי

לצערי מה שמופיע בקישורים לא כל כך עוזר לי.

YHS

New member
אז אולי תסביר את עצמך

ואת צרכיך. ב"קישורים" יש כמה עשרות שרטוטים של טיסנים. מה אתה בדיוק צריך?

kbz1

New member
הסבר

אני מחפש שירטוטים שיש בהם מידות של חלקים או שירטוט בקובץ של תוכנת שירטוט שממנו אני יכול להוציא מידות (שירטוטים רגילים מצאתי אני מחפש כאלה עם מידות) בנוסף אני מחפש מנועים של טיסן שאפשר לראות אותם בצורה תלת מימדית בקבצים של solidworks . בהרבה תחומים אחרים חברות רציניות מאפשרות להוריד את המוצרים שלהם בפורמט של הקבצים הנ"ל אני פשוט מחפש חברה של מנועים של טיסנים שגם נותנת את האפשרות הזו. תודה

YHS

New member
אז קיבלת ממני קודם לכן תשובה טובה

בקישורים של הפורום יש הרבה שרטוטים, רובם הגדול עם מידות. תתאמץ , תמצא. אתה הרי לא מצפה שאחפש עבורך. יש, בטוח שיש. לא, אין עבודה מוכנה שם בסוליד. לגבי מנועים, אותו דבר . יש קישורים ליצרנים ויש "תיקיית" מנועים. יש שם הרבה יצרנים. תנסה למצוא שם. שוב,אם תחפש, תמצא.

למעלה