מודיעין

טיקטי

New member
מודיעין

אים אני רוצה לקבל זימון ליחידת "גאמא" אני צריך לשלוח פקס לטלפן ואם כן אז מתי כלומר כמה זמן אחרי הצו הראשון תודה מראש

DNile

New member
אז ככה...

גאמא זה לא יחידה, זה פרויקט, שמכיל בתוכו מיונים לכמה מסלולים. אתה צריך לטלפן ל03-6092550 בין השעות 3 ל5:30 בצהריים, ימים א' עד ה', ואתה צריך לשכנע אותם למה אתה צריך לקבל את הזימון דווקא(לומד מחשבים בבי"ס, עוסק בזה כתחביב, עובד בזה באופן מקצועי, וכו') אתה יכול אפילו לפני הצו הראשון, יש לי חברים שהוזמנו למבחנים עוד לפני. פקס לא הייתי ממליץ לך לכתוב, אלא אם כן אתה תתן למישהו לעבור על שגיאות כתיב פיסוק ותחביר.

סופר8

New member
רק פרופיל נמוך?

המבחנים לאותו פרוייקט אקטואלים גם לבעלי פרופיל 97?

Fingertip

New member
כן.

אני עשיתי אותם ויש לי 97. (אבל בכל מקרה העיפו אותי
) אהד.

סייפיי

New member
וואו זה מדהים, לפני שנה ....

אף אחד לא ידע על הפרוייקט המושתן הזה, עכשיו יש אנשים שרוצים לקבל זימונים לשם... היחצ"נות של חמ"ן ממש מדהימה...

qet1

New member
לפני שנה הפרוייקט הזה לא היה קיים

זה המחזור הראשון...

DNile

New member
בדיוק...

ולפני שזה היה קיים, אנשים היו מאוד רוצים לקבל זימונים למסלולים שעכשיו אוגדו לתוך גאמא.

לפני שנה לא היה פרוייקט כזה...

גאמא הוא ריכוז של מסלולים שבעבר היו מאתרים כל אחד בנפרד...

Fingertip

New member
מעניין...

אז אני התמיינתי גם למסלולים הישנים וגם למסלול החדש, ועפתי משניהם. מעניין אם גם שנה הבאה אני אתמיין אליהם... עד אז אני כבר אדע את כל השאלות בעל פה
אהד.

לא יעשו לך שוב מבחני התאמה...

ימשיכו איתך בערך מאיפה שהפסיקו לדעתי... איזה מסלול חדש????

Fingertip

New member
לא מסלול חדש... הפרויקט החדש...

טעות שלי. ואל תהיי כל כך בטוחה. השנה עשיתי את אותם המבחנים בדיוק שעשיתי שנה שעברה. לכי תדעי מה יהיה שנה הבאה... אהד.

qet1

New member
שאלה בקשר לחתימה שלך

"מתמטיקאי הוא איש עיוור שמחפש בחדר חשוך חתול שחור שלא נמצא שם" מי אמר את זה?

DNile

New member
זה ציטוט מאוד חלקי...

זה מתוך קובץ בדיחות על אנשי מקצוע ואקדמאיים, שעושה כאילו השוואה ביניהם. מאיפה זה בדיוק לקוח? אני כבר ממש לא זוכר...

טיקטי

New member
אז אני פשוט מתקשר

אומר הייתי רוצה לקבל זימון כי... וזהו? תודה רבה+תודה מראש

טיקטי

New member
הקפצה שוב

ההקפצה הקודמת לא פעלה מסתבר שצריך מעל מספר כלשהו של תווים

למעלה