הטירונות גם בביסלמ"ש לא? הגיעו כמה חמודים חדשים לפני שבועיים והצעידו אותם ברחבי המדבר
ג גמדונת קיבוצניקית New member 27/1/07 #19 הטירונות גם בביסלמ"ש לא? הגיעו כמה חמודים חדשים לפני שבועיים והצעידו אותם ברחבי המדבר
T The Cat Woman New member 27/1/07 #23 כמה שאתה יכול להיות אדיוט... למה אתה חושב שזה לא נכון? הבנים של מוד"ש מתחילים בבהל"צ ואח"כ עוברים לביסלמ"ש. ככה זה היה, אולי בזמן האחרון זה השתנה, אבל אני לא שמעתי על שינוי בנוגע לזה.
כמה שאתה יכול להיות אדיוט... למה אתה חושב שזה לא נכון? הבנים של מוד"ש מתחילים בבהל"צ ואח"כ עוברים לביסלמ"ש. ככה זה היה, אולי בזמן האחרון זה השתנה, אבל אני לא שמעתי על שינוי בנוגע לזה.
S samata New member 27/1/07 #26 למה את חופרת? אני לא חושב שזה לא נכון, אני אומר שזה לא נכון. אוג' 06 עשו טירונות בביסלמ"ש ועד כמה שזכור לי גם מרץ 06...אז חלאס כבר להנפיץ שטויות.
למה את חופרת? אני לא חושב שזה לא נכון, אני אומר שזה לא נכון. אוג' 06 עשו טירונות בביסלמ"ש ועד כמה שזכור לי גם מרץ 06...אז חלאס כבר להנפיץ שטויות.
T The Cat Woman New member 27/1/07 #25 אותו הדבר בערך... תלויות בסד"כ יש אפשרות ל9-5 אצל הבנות, לגבי הבנים אני לא יודעת... הרוב יוצאים 16-5.
אותו הדבר בערך... תלויות בסד"כ יש אפשרות ל9-5 אצל הבנות, לגבי הבנים אני לא יודעת... הרוב יוצאים 16-5.