מודיעין קשרי חוץ.

moranhalperin

New member
מודיעין קשרי חוץ.

הבנתי שגיוס כזה קיים, ושהוא באפריל 2006. יש פה מישהו שמתגייס לשם, או שהמסלול מוכר לו ויוכל לספר לי עליו? תודה.

asafasher1

New member
אממ

חברה שלי מתגייסת לשם באפריל 06 אמרו לה הרבה שזה מסלול מעולה וכשמו כן הוא,קישור בין הארץ למדינות זרות ויחסים דיפלומטים.

sowhat1

New member
ואיך היא הגיעה להתמיין לשם? ואיזה

מיונים היא עשתה?

asafasher1

New member
אממ

היא מההתחלה התחילה עם המסלולים השונים של מודיעין היא הייתה גם בתפקידים מועדפים ונדמה לי לא המשיכה עם זה בקיצור היה לה שאלון 300 מבחנים בשפות כי היא דוברת ספרדית שפת אם.. היה לה ראיון אישי באנגלית..וזהו..את מוזמנת לשאול אותה..שם משתמש גבי87

Lara F

New member
אוקיי, מקווה שאני לא מתבלבלת

תאריך הגיוס האחרון שלי הוא סטוף אפריל 06 (25- אם לדייק) יש לי מחר מיונים למודיעין בת"א, והתפקיד שדירגתי ראשון במנילה הוא "משקית קישור לכוחות הזרים" ואמרו לי שהוא איכשהו קשור במודיעין... אין לי מושג איך זה מתקשר האמת, כי התפקיד הזה לא מופיע באשכול מודיעין, אבל אמרטו לי שהוא קשור... זה בתכלס תפקיד שדורש ידע של שפת אם של שפה זרה כלשהי (יש לי 2..) וזה באמת קשור בדיפלומטיה, תרגום מסמכים, תקשור עם בכירים באו"ם וכו'..

danielo18

New member
הנה המחליפים שלי...

תעשה הכל להגיע לשם זה אחלה של בסיס, אחלה של אנשים, אחלה של עבודה. וחוצמזה, אני צריך שמישהו כבר יבוא להחליף אותי...

morank

New member
אהלן...בגדול, אין קשר בין החטיבה

למודיעין. אבל לא ברור איך זה יוצא, שהרבה אנשים שהתמיינו למודיעין מגיעים לשם. כמו שדניאל כבר אמר פה - מומלץ ביותר. תפקיד יוקרתי, מעניין, שווה ביותר ומעטים מגיעים אליו. בהצלחה.

danielo18

New member
מורן...שלום לך...

מצאתי לעצמי כבר מחליפה ודאגתי שיקבלו אותה (השם שלה מתחיל באות ז'. מי שמזהה - התקבלת!)

morank

New member
דניאל, אל תסתלבט....

אל תעבוד עליהם.... זה ידוע שאצלך במדור אין בנות.....

danielo18

New member
דווקא צריכים בת במדור...

שתאזן את מצב ההורמונים השוטף של חבריי המלומדים...

morank

New member
אממ...ואני חשבתי שמצב ההורמונים

של חבריך המלומדים מאוזן ביותר... כנראה שטעיתי. טוב. אבל עדיין, אל תנפיץ. מי כאן התמיין לקש"ח?

yotamde

New member
מש"ק קישור לכוחות הזרים

זה בדיוק מה שחבר שלי הולך לעשות, והוא קיבל זימון כי הוא היה במשלחת לחודש לארה"ב.

danielo18

New member
אההה...הוא מהקומבינטורים...

סתם. אין קשר. מי שבד"כ מקבל זימונים זה מי שדובר אנגלית / שפה זרה ברמת שפת אם או שהוא קיבל ציון מצוין בבגרות והוא דיווח על כך בלשכה"ג... או שצריך אבא מקומבן מאוד בצבא זה התנאים לקבלת זימון ליחידה הזאת.

למעלה