מודיעין-מופ"ת

cathrinei

New member
מודיעין-מופ"ת

שלום! לא מזמן עשיתי ראיון אישי למסלול מופ"ת במודיעין.עד כמה שידוע לי,שחקים וחבצלות הם המסלולים היחידים במודיעין שלא חוסמים זימונים לתפקידים אחרים.אני טועה?מופ"ת חוסם לי מיונים לתפקידים אחרים שאני אקבל במנילה? ואם כבר,אז מישהו יודע במה בדיוק מדובר?זה תפקיד מעניין?

onix 88

New member
כן, חוסם

ודובר על מופ"ת אתמול או שלשלום, דפדפי כמה דפים אחורה. בהצלחה!

מופ"ת =]

אז כמו שאמרו פה כבר כן.. חוסם.. אממ בעיקרון מופת זה פענוח תצלומי אוויר במטרה להעביר מידע איך לפעול בהתאם.. יש כאלה שאומרים שרוב העבודה מתבצעת מול מחשב.. לא סגורה על זה ב-100% אמממ "מעניין" או לא אי אפשר להגיד כי כל אחד ומה שמעניין אותו.. אם היית כבר בראיון אישי אז היית בהרצאה של המבחנים הראשונים ובראיון אישי בטח שלחו אותך ל-2 חיילים חמודים שהסבירו לך על המסלול.. אז אני מניחה שאת יודעת פחות או יותר מה התפקיד.. מקווה שעזרתי.. =]

cathrinei

New member
ממ כן..עזרת אבל

העניין הוא שאני עברתי לפני חודש בערך רק ראיון אישי שבו פחות או יותר הסבירו לי בקווים מאוד כלליים במה מדובר ושאלו אותי אם אני מעוניינת בתפקיד.אמרתי להם שכן ומאז הם לא יצרו איתי קשר.עכשיו יש לי בעיה גדולה איתם כי מצד אחד,הם לא יוצרים איתי קשר לגבי המשך המיונים,ואני יודעת שכן עברתי את שלב הראיון האישי.מצד שני,עוד חודש בערך אני עומדת לקבל את המנילה וחשוב לי לקבל זימונים לתפקידים אחרים.אז מה אני אמורה לעשות?לחתום ויתור?כבר עכשיו,למרות שאני רק בהתחלה של שלבי המיון למופ"ת?

למעלה