מודה

Lonely In Blue

New member
מודה

שהיה כאן יותר נעים, לפני שהמנהלת כתבה הודעה כזו בדיוק, כאשר מי שראה את המקום כ-"מחלקה סגורה במוסד למחוסרי שליטה", פשוט לא היה כאן.

א ש לי

New member
מודה...

שאני משתעממת משרשורים של מריבות ומפסיקה לקרוא אותם בתחילתם...

א ש לי

New member
מודה...

שאני אוהבת שאתה כותב חכם ולא קורא ומגיב למילים קטנות. מודה.

טליה1233

New member
ומודה שנמאס לי להוסיף ולטחון

כמים את הנושא. לונלי, בבקשה חדל. הוסף מטובך הרבה בלבד תודה
לכשתפסקנה טחינות המים, ינעם לי ולאחרים להכנס ולהגיב.

Lonely In Blue

New member
טוב... יאללה...

בואו נעשה פן ( fan או fun ? ), נעשה גוונים... נעשה משהו... שמישהו יפתח שירשור, עם איזה נושא מעניין. אם לא... אני אפתח שירשור על מזג האויר

Lonely In Blue

New member
מודה

שכאשר המצב מאפשר, גם אני מעדיף כך. אבל יש כאן איזו נודניקית אחת, שטוענת שזהו בית משוגעים, ומשום מה, עדיין נמצאת כאן. מה זה אומר עליה ? והצרה, שהיא משתוללת, והיא פוגעת באנשים. ואף אחד אינו מלביש עליה את הכותונת הלבנה.

א ש לי

New member
מילים מוכיחות את מי שכותב אותם.

לא המצב מאפשר לי, מכתיב לי את מי שאני אני מאפשרת לעצמי, כי כך מתאים לי לא מעניין אותי מי מולי... מעניין אותי להתרכז במי שאני.

Lonely In Blue

New member
מי שאני...

כאשר מישהו פותח שירשור כמו ש-"צדף האחת" פתחה, הקורא "יוחזר Lonely In Blue", וסופגת בגלל זה השתלחויות חסרות רסן מצד "הנודניקית עם הקוקו", איני יכול להתרכז במי שאני, ואיני יכול להישאר אדיש.

א ש לי

New member
אתה כן יכול, אתה לא רוצה../images/Emo13.gif

תן לי, ולקוראים קצת קרדיט! ובכלל תן להם את האפשרות את מי לקרוא ולמי להתחבר... קראתי אותך הרבה, ויש לעזאזל כל כך הרבה מה ללמוד ממך אני מקנאה בכושר ההתבטאות שלך בנושאים חשובים ומעניינים, בדעות בגישות גם אם לא עם הכול אני מסכימה, מקנאה בידע שלך ראבבאק תישאר אתה! ותן לי ולאחרים להינות ממך.

א ש לי

New member
שלי הוא יקשיב?../images/Emo12.gif חחח

ולמה שלי הוא יקשיב? אין שום סיבה שבעולם שיקשיב לי הוא ילד גדול, שיקשיב לעצמו אני את שלי אמרתי. לא רוצה להתחיל לשעמם גם אותי:)

wxyz2006

New member
אין פה אחד, בשירשורון הזה

שלא מעריך אותך ואת כתיבתך. אבל שים לב מה כולנו אומרים, זו לא קונספירציה (בנות, לא לספר לו על ה-'סרק, סרק, סרק')!!! זוכר את 'אבראשה חור הביתה !!!', אז - 'Lonely צא מזה !!!'

למעלה