מודה

tom0023

New member
מודה

טוב אני חייב לפרוק משהו לפני כחודש קיבלתי טלפון מפתיע מעוזרו האישי של לב לבייב בצד השני דיבר אדם נחמד שפשוט התחנן לעזרה. אמרתי לו שברצון ושאלתי למבוקשו, הוא סיפר לי כי לב לבייב עושה אירוע גדול בתאריך 4.6 בגני יהשוע והוא רוצה שעמיר בניון יופיע. כמובן שהסברתי לו שעמיר לא מופיע יותר אבל הבחור פשוט התחנן שאני אבדוק מה אפשר לעשות. לא יודע למה, אבל הסכמתי. פניתי תחילה לאסף אטדגי, איש יקר וחבר טוב של עמיר , וחיכיתי לתשובה, כשראיתי שהתשובה מאחרת להגיע פניתי לשירלי, אחותו המקסימה של עמיר, וכשדברים פשוט לא זזו, הלכתי לעמיר. ישבנו ופטפטנו וכמובן עמיר סירב, הוא סיפר לי למה החליט וגם הצטער, ותאמינו לי לסרב לסכום כזה כמו שלב לבייב הציע זה לא פשוט בכלל. אז 2 דברים : קודם כל תדעו שעמיר בנאדם מ-ד-ה-י-ם שעומד על עקרונותיו ולא נכנע לכסף (כסף יעוור עייני חכמים) כנראה שעמיר חכם יותר. ושנית אני מנצל במה זאת ומצטער שעשיתי מה שעשיתי כי עם הכרותי הרבה עם עמיר , התעלמתי מרצונותיו ומבחירותו והפעלתי עליו לחץ למרות שידעתי מה הם עקרונותיו. אז עמיר, שוב, (אמרתי לו כבר אישית) אני מבקש סליחה ומחילה ופה בין בני האדם, אתה הגדול מכולם. אוהב.

חבל שהוא לא בא להופיע אצלכם

אבל הוא פשוט בנאדם נפלא הצנעה...

למעלה