מודה מודה ומודה

glock X

New member
מודה מודה ומודה

אני מוסיקאי מתוסכל, כן כן , יש לי ציוד מלא, תוכנות מחשב מלא , אבל מה? אני מתחיל לבנות טראק ובאיזה שהוא שלב נמאס לי כבר, יש לי מליון טראקים שרק זרוקים במחשב חלקם רק בייסליין ובייסדראם , חלקם סתם עקומים , וברובם אני מאבד עיניין באמצע או בהתחלה של הטראק , נמאס לי מזה כברררררררר, אני מגיע לנקודה מסויימת בטראק ואז אין לי מה להוסיףףףףףףףף אעעעעעעעעעעעעעעעעעע

rattlehead

New member
כן כן כן

קורה - גם אצלי יש חלקי שירים שנתקעים (אם זה ריף מעניין, פזמון בלי בתים או סתם קטע אינסטרומנטלי שלא מגיע לשום מקום). יש כמה פתרונות. הראשון זה לעזוב את השיר לתקופה יחסית ארוכה (כמה חודשים) ואז לחזור אליו. פתאום עולים לראש רעיונות חדשים ולפעמים כל הטראק מקבל כיון חדש. דבר שני אותו אני מעדיף זה לעבוד עם עוד מישהו בסגנון הפינג-פונג. כל אחד מוסיף קטע ושולח את זה חזרה. בדרך כלל התוצאה יחודית משילוב סגנונות. מקווה שנתתי קצה חוט.

תופעה מוכרת

אבל ניתנת למחיקה....הקטע ביאוש כשאתה עובד הוא חוסר הפירגון לקטע שאתה כותב , יכול להיות בגלל שאתה מרגיש שהוא לא מספיק טוב ויכול להיות שאתה כותב על בטן ריקה (ללא מלודיה מוכנה שכתבת) , בכל מקרה העצה הכי טובה היא פשוט לעבוד בזוגות...מצחיק?? אני לא חושב! כשאתה עובד עם עוד מישהו שלב היאוש לא יכול להגיע ואם הוא מגיע זה אומר שהשיר באמת על הפנים , תנסה את זה פעם ותחזור אלי...בכל מקרה עוד עצה טובה היא פשוט לא לצפות לכל כך הרבה מאולפן ביתי קטן , יש הרבה דברים שעם להקה יעברו יותר חלק , אולי עדיף לעבוד על הטרק רק אחרי שהוא מעובד היטב בהצלחה

glock X

New member
בזוגות דווקא אין ייאוש בכלל

בדרך כלל אני לא אוהב לעבוד לבד ואם אני מתחיל משהו לבד זה נגמר אחרי כמה שעות, אבל אם יש מישהי לידי שיחזק אני יכול לעבוד 12 שעות ברציפות על טראק עד שאני לא גומר אותו אני לא קם מהכסא, וזה קרה כמה פעמים , אבל הקטע המצחיק זה ואולי לי לבד זה קורה שכשאתה עובד על קטע מסויים וזה נשמע לך שצריך עוד להלביש עליו קטעים ושחסר בו משהו , אתה משמיע את השתי דקות האלה שעשית לחבר והוא אומר ואללה כל הכבוד ומתלהב הקטע הזה אני הכי שונא, אתה חושב שהרבע טראק שעשית מרוקן ומישהו אחר מתלהב ממנו וזה מראה עד כמה שהמינימל היום מלהיב יותר מהקטעים המורכבים פעם הייתי פותח 40 ערוצים בישביל טראק ממקסס ומלביש וממקסס אני הייתי מתלהב ומי ששומע היה אומר אה מורכב מידי , היום אני פותח בקושי 6 ערוצים וזה כולל כמה ערוצים שיש בהם ריף קטן שומעים את זה ואומרים ואו, איפה המורכבות , איפה העבודה הרצופה איפה הלהט, ניסיתם פעם להרכיב קטע מינימלי שבמקומות ושבירות מסויימים יהיה מורכב מאוד ויחזור אחר כך למינימל? ומה דעתכם על זה

למעלה