מודה ומתוודה

מודה ומתוודה

היום חגגנו יום הולדת בגו לאחד הילדים ואני פשוט "טעמתי" קצת במבה וקצת אפרופו - ועכשיו יסורי המצפון עובדיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בלי הפסקה

אבל בואי נשים דברים בפרופורציה! נאמר ולקחת חופן של במבה ואפרופו. נאמר שזה היה חופן "נאה". כמה קלוריות זה עלה לך? 100? 150 בהגזמה פרועה? אז טוב, קורה, אבל מאוד בקלות אפשר לגלוש מחטא פיצפונצ'יק שכזה לאובדן שליטה וזה לא קרה לך, אז לא באמת קרה שום דבר. גם לא קרה כלום שיכול להצדיק שינוי דרסטי באוכל של היום - מקסימום תורידי 2 פרוסות לחם ממה שתכננת או משהו דומה, וזהו. איזנת. אל תתני לזה לבאס אותך, זה באמת כלום. קרה, והעיקר שזה ייפסק כאן ואל תתני למשהו קטן כזה להרוס לך את השישי ובטח את שמחת יום ההולדת! ../images/Emo213.gif המון מזל טוב ויומולדת שמח! ../images/Emo24.gif

תודה על העידוד

בטח לא אתן לזה להרוס לי את השבת אבל - הנה אני עוד זוכרת את זה... מתחייבת - לא לנשנש בלי לתכנן!!! אגב - יום ההולדת הוא לילד בגן בו אני גננת - לא לילדיי בכל מקרה תודה

אז זה פיתוי שאת נאלצת לעמוד בו הרבה.. לפעמים זה יכול לקרות משניה של חוסר תשומת לב, היד נשלחת מתוך הרגל ולפני שאנחנו מבחינות בכך, הופ...זה כבר בפה. אבל באמת בסיטואציה הזו זה יכול היה להיות יותר גרוע, עם כל הרי הממתקים שיש בימי הולדת, ואני חושבת שהתחושה הרעה שלך מגיעה ממקום של אכזבה עצמית (ועד כאן הפסיכולוגיה בגרוש שלי ../images/Emo6.gif). אז תני לעצמך נו נו נו על היד, תעמדי בפינה 2 דקות ו.... היה מה שהיה, התחילי מחדש ותגיעי ליום ההולדת הבא עם יותר הכרה של מתי זה בדיוק קורה לך. שתהיה אחלה שבת ../images/Emo140.gif

לילית462

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gifכמו שאומרים אצלנו,

מחר יום חדש
באמת לא שווה להפוך מעידה קטנה לסיפור גדול, תמשיכי כרגיל, אולי תקזזי קצת וזהו. אצלך זה באמת ענין רציני עם ימי ההולדת, שבטח כל יום שישי יש פיתויים כאלו. והיות וזה המצב - פיתויים באופן קבוע, אני חושבת שאת צריכה לחשוב על זה, לדבר עם המדריכה בשומרי משקל ולקבל החלטה איך את מתמודדת עם הענין. ברגע שתקבלי החלטה יהיה לך הרבה יותר קל לעמוד בה. בעיני יש לך כמה אופצויות :
להשתמש בנקודות המתוקות שלך בארועים האלו
להחליט שבארועים האלו את לא נוגעת
להחליט שאת מרשה לעצמך X ולעמוד בזה. אני כמובן בעד האפשרות השניה כי אצלי זה או הכל או כלום ואני לא יודעת לעצור אחרי ביס אחד אז אני מעדיפה להמנע לחלוטין.

IAM20072007

New member
כמו שענו לך קודמותיי , תנסי לקזז משהו מהערב

ופשוט תמשיכי הלאה,

DANIELI06

New member
גם אני כמוך לילית...

או הב=כל או כלום וזה הכי גרוע לדעתי... בגלל זה כל החיים אני עושה דאיטה, אני מקווה שזה ישתנה.

יעל י

New member
כרגיל הגעתי מאוחר מדי אבל...

מי כמוני מבינה אותך... אכן לקזז.

למעלה