"מודה אני לפניך,

"מודה אני לפניך,

מלך חי וקיים, שהחזרת בי נשמתי בחמלה, רבה אמונתך..." כמה שיגרתי... כמה עוצמתי... לפעמים לא צריך להמציא שום דבר, אלא לחיות פשוט את מה שיש. הקב"ה נותן לנו כל בקר הזדמנות שניה, שלישית, רביעית... אז גם לנו מותר לתת לעצמנו... שיהיה לכולם יום מ-ק-ס-י-ם!!!!!!

דוני אם

New member
תודה אמיתית

סתם כך, ביום יום- אנשים אומרים לי : "תגידי תודה,עדיף ככה.." "היית רוצה שזה יהיה אחרת?" כאילו שמה שיש לי עכשיו זה סוג של גן עדן קטן...
וכולם מקנאים... אבל, ברגעים של שקט... ותובנות קצת יותר עמוקות... (יש לי לפעמים גם כאלה) אני מסוגלת להודות. אני מודה על ההזדמנות.. וגם, ובעיקר על החמלה.. גם אם קבלתי סטירה, היא היתה עטופה בכפפה של משי.. אני מרגישה, מאמינה שמישהו גדול ממני, נושא אותי ומוביל אתי הלאה. לאן? אני לא בדיוק יודעת... אבל בוטחת ."רבה אמונתך"

מקסים...

פעם מישהי מקסימה וחכמה אמרה לי- לפעמים לא צריך ללכת רחוק כדי להרגיש שלמים עם עצמנו ועם כל האמת שלנו, מספיק שנפתח סידור, בכל מקום שרק נהיה בו והלב מתמלא בחיות מהיכולת שה' נתן לנו לפרוש את כפינו אליו. ובאמת- מי מבין אותנו טוב יותר מאבא שבשמים, מי מקבל את תפילותינו בטוב וברע, מי מוחה את דמעותינו כשאנו לבד בשעת לילה מאוחרת. רק הוא. תודה לך על המילים היפות שאת כותבת, זה ממש מחמם את לבי כל פעם מחדש
והלוואי ונזכה כולנו להשליך יהבנו תמיד אל אבינו שבשמים.

למעלה