מודד רמת סוכר

שונרא1

New member
מודד רמת סוכר

שלום לכולם! איזה מכשיר ממולץ לקנות והאם יש להשיג אותו בקופת חולים כללית (מושלמת) בתודה מראש שונרא

מדי סוכר

קופת חולים כללית מוכרת מכשירים ומקלונים לשני מכשירים: אקוטרנד ועלית. ההבדלים בינהם אינם גדולים: העלית: קטן בגודלו, דורש פחות כמות דם, המקלונים מגיעים עטופים אחד אחד. עיקר הבעיה איתו (לפחות מניסיוני
) השרות שלו ג-ר-ו-ע ואצלי לפעמים יש סטיה בתוצאות
) האקוטנד: גדול במעט, מדויק, מקלונים מגיעים בקופסא, שרות נהדר, כמות דם גדולה מהעלית. לשניהם יש כ-100 זכרונות לתוצאות קודמות עם אפשרות לחיבור למחשב (של העלית נדמה לי יותר זול אבל אני לא בקיאה)

לא ממש מדויק...

לפי מה ששמעתי הגלוקומטר עלית הוא אחד המכשירים הכי מדויקים שיש...!! וגם חוות דעת אישית עליו: הוא מאוד נוח ופשוט...וגם טיפת דם קטנה... לדעתי הוא ממש אחלה מכשיר!!

אני לא היחידה שסובלת מאותה בעיה

עם העלית (צרפתי את ההודעה של המתוק3 מלפני כמה ימים) אגב מתוק3 עניתי לך על השאלה שלך בנוגע לכשרות של הטבליות גלוקוז אבל ההודעה כבר לא קופצת
בכל מקרה רשום על הקופסא "בהשגחת הרבנות המקומית נצרת עילית" מקווה שעזרתי|4ו

בסדר...

לא אמרנו שכל גלוקומטר שקיים חייב להיות תקין ומדויק...יש כאלה שלא בסדר כמו כל מכשיר אחר לא משנה מאיזה חברה... אני רק יודעת שהעלית הוא מכשיר נוח ופשוט ומאוד מאוד מדויק!!

King of pain

New member
גם אני ...

גם אני משתמש ב - ELITE כבר שנים , ומאוד מרוצה . פעם אחת ב-15 השנים האחרונות יצא לי להחליף מכשיר אצל נציגות החברה , וחוץ מזה - רק החלפת סוללות . נכון שלא יצא לי להשתמש במכשיר אחר , כך שהבחירה שלי אינה לגמרי מבוססת , ושלא יצא לי כ"כ להשוות תוצאות בדיקות עם מכשירים אחרים , אבל השוואות אחת ל-3 חודשים בערך עם תוצאות המעבדה של קופ"ח משביעות רצון . הרבה בריאות ( זהירות מהוירוס החדש ...
... ) וחג שמח .

המתוק3

New member
תודה

אני פשוט יצאתי לחופש הייתי בצפת בחג האהבה ןלכן לא יכולתי להיכנס לאתר... אני מקווה שכולם נהנו...

למעלה