מודד- עלות

אשכר24

New member
מודד- עלות

שלום, אני מחפשת מודד, ולהלן הצעת מחיר שקיבלתי ממודד מסוים (מדובר בבית דו משפחתי על חצי דונם, ולצורך כך יש למדוד חלקה של דונם) 1 . מפה טופוגרפית לצורך היתר בניה בקנה מידה 1:250 , מדידת כל החלקה , לפי תקנות המחיר 2500 שקל 2 . סימון בנין לפי תכנית העמדה כולל גובה 0.00 , או כלונסאות המחיר 1800 שקל 3 . ביקורת סימון כלונסאות , לפי הצורך המחיר 1800 שקל 4 . הכנת תכנית מסד , מפת עמודים המחיר 1800 שקל 5 . מפה לצורך טופס 4 המחיר 2500 שקל מה דעתכם ? אלו המחירים ? אודה לתגובתכם :) ובכלל, יש המלצות למודד לבית בראשל"צ ?

esr124

New member
נשמע יקר

אני שילמתי 1386 כולל מעמ (בקשה להיתר) 866 כולל מעמ (סימון העמדה 4 פינות) 1150 כולל מעמ (מדידת רצפה ראשונה) לא באיזור שלך.

binbal3011

New member
יקר!

לקחתי מודד מעולה מג'לג'וליה לבית במרכז, מחירים בחצי.

לא מבינה, אין אנשי מקצוע טובים במחירים

נורמלים ויהודים? למה מג'לג'וליה....

binbal3011

New member
אני לא מאמין למה שאני קורה...

נראה לי שעדיף שאני לא אענה אבל בכל זאת: מה זה נורמלים ויהודים?!?!?! מה רע בג'לג'וליה? לידיעתך אני מרוצה מאוד מהשירות ואני אמליץ עליו לכל אחד. אגב אותו דבר לגבי בעלי מקצוע אחרים ללא הבדל דת צבע ומין. מציע לך לנהוג אותו דבר!!

זה שאת מרוצה זה יופי

אני לא חייבת להסכים איתך ובזה שאת מציעה לי לנהוג כמוך, זאת כפיה באיזשהו מקום. איני חייבת לקבל אנשי מקצוע ערבים, אני מעדיפה יהודים ואני לא מתביישת בזה. את לא חייבת להסכים איתי בדיוק כמו שאני לא חייבת להסכים איתך ואם לא תאמין למה שאתה קור-א, זבש"ך

אהבתי....

אך בכל זאת, מבחינתי היהודים הם הנורמלים למרות שלפעמים זה קל לשכוח ובכל מקרה זה לא פורום לדיונים כאלו

משאושה

New member
אני לא אשכח לעולם את המשפט האלמותי הזה

כמה חוכמה איזו הבחנה דקה כמה פיקחות מקופלת במשפט כל כך קצר.

binbal3011

New member
נורמלים...

את יכולה לבחור במי שאת רוצה, אני בוחר באנשים נורמליים בלי קשר לגזע שלהם. אכן שמך מרמז על עולמך, צר ופצפון.

לאחר שמודד

יהודי מהאיזור שלי שדד אותי במדידה הראשונה, (כאשר עדיין לא ידעתי איך לבדוק דברים וגיששתי את דרכי) מצאתי מודד בכפר קאסם שעשה את אותה עבודה בחצי מהמחיר. מכיוון שגם הם צריכים להביא פרנסה הביתה, אז אם הם עושים את זה ביושר ובסבירות - מגיע להם לקבל ממני את העבודה.

כל אחד/ת וההחלטות שלו/ה

אני לא פוסלת מישהו כי בחר באיש מקצוע כזה או אחר (בניגוד לאחרים פה....)

אשכר24

New member
תודה על התגובות שלכם, ותודה לימור על ההמלצה

על המודד, אכן איצור קשר עימו. אין כמו הפורום כדי להבין מה המחירים השפויים ומתי מישהו מנסה לעשוק אותך... המון תודה !

למעלה