מודדים ומעריכים....

מודדים ומעריכים....

כמה חבל יהיה אם אותם המנגחים יאמינו שקיים רק מה שמוכח בחישובים רגשיים וסטטיסטיים. חבל לי עליכם אם רק הדברים שניתן למדוד, נחשבים בעיניכם, כיוון שאותי מושכים הדברים שאי אפשר למדוד. אותי מושכים חלומות,לא רק מה שיש כאן ועכשיו. לא עמניין אותי מה יש כאן ועכשיו,את זה אני יכולה לראות לבד. אז אם יש לכם כוונות לבלות את ימיכם במדידה והערכת אנשים, אז אני הייתי מבקשת לדעת מה יש מעבר לאותם המדידות, מי אחראי כאן לבניית הקריטריונים... באמת שלא חסרים לנו בעולם דברים שאי אפשר לראותם, שאי אפשר לגעת בהם, שאי אפשר לחוש אותם, שלא ניתן להבינם.... אני כנראה שייכת לקבוצה האחרונה... ואיך אמרו פעם החכמים.... נפש האדם רע מטבעו... והתגלמות מופיעה כאן במלוא הדרה. מישל

נשית~37

New member
אני גם "לכם"? חחחחח

נשבעת לך מיש, אני לא יודעת מה הולך כאן..מי נגד מי...למה וכמה...איך ומדוע...

מה זה לכם בדיוק מישל???

תפרטי שאבין אנחנו מגיעים אנחנו קוראים אנחנו ככה לומדים האחד את השני לא??? תוך כדי קריאה, הנה לפני כמה ימים אופטי שם פה איזה משחק משעשע לחזור אחורנית ולספר דברים שקרו לנו בגילאים שונים מהעבר וכך האחד קרא את השני. גם כך קרה היום, אני נכנסת וקוראת על בקבוק מקוקל ומה אני צריכה להבין מזה, ועוד שמתחת לבקבוק יש הודעות הערצה... אז לסתום את הפה..להעביר כאילו כלום לא קרה כלום לא התרחש כלום לא נכתב???? אז מי זה אתם בדיוק או טבע האדם רע? כולנו רעים?? לגבי הרוע בהתגלמותו פה היום את צודקת!! עם זה מסכימה.

דרדסולה...

קודם כל תרגעי... שימי רגל על רגל, כוס מים קרים מעולם לא הזיקה לאיש. מישהו אמר שאת רעה? (שתית כבר את המים ?) ובאשר להבנה לך את הנאמר, תביני מה שאת רוצה להבין, אל תתעמקי בניתוחים סיפרותיים. גם הסופר לא תמיד יודע למה הוא התכוון.

../images/Emo3.gifנו עכשיו שתיתי...

אבל למה זה יצא פעמים ההודעה
בחיי שתפוז ת´חרפן היום

ששששששששששששששששששש

מישל לא יפה לגלות סודות
ובכלל תגידי מה שלומך, וחוץ מהרוע השולט בעולמנו לצערנו יש משהו חדש להתדיין כאן???

טוב אז הנה רעיון לדיון../images/Emo41.gifבגרות../images/Emo41.gif

היא היכולת להשתלט על הכעס, ליישב חילוקי דעות ללא אלימות או הרס. בגרות היא התמדה, הצמדות למטרה על אף התנגדות ועל אף כשלונות בדרך, בגרות היא חוסר אנוכיות, הענות לצרכי הזולת. בגרות היא היכולת להתמודד עם אי נעימויות ואכזבות מבלי להתמרמר. בגרות היא ענווה, אדם בוגר מסוגל לומר "שגיתי" הוא גם מסוגל לומר "אני מצטער". כאשר מוכחת צדקתו, הוא נמנע מלומר "אמרתי כך". בגרות פירושה מהימנות, יושר, וקיום הבטחות. לאדם חסר בגרות יש אמתלה לכל דבר, הוא תמיד מתמהמה, אינו אלא חסר אומץ ומתמוטט בשעת משבר. חייהם של חברי הבגרות מלאים הבטחות שלא קויימו, עניינים שלא גמורים וידידים לשעבר. בגרות היא היכולת לחיות בשלמות עם מה שלא ניתן לשנות! אבל הכי חשוב לנסות ולא לרפות! מה דעתך??

מה יש לי להוסיף?

אני אנהג בבגרות האופיינית לי ואוסיף.... ששכחת לצרף רשימה ביבליוגראפית.

שייכת

New member
חחחחחחחחחח מישל...

ואני אוסיף שבגרות היא היכולת לראות את כל הצבעים שבין השחור ללבן ביבליוגרפיה: צבע אדום (1750)

נשיתי....../images/Emo98.gif

לא יודעת מה הולך כאן, לא מעניין אותי מה הולך כאן... אני רק כותבת, לא קוראת... ת´אמת ? גם לכתוב הפסקתי... מעניין למה...

שייכת

New member
../images/Emo12.gif שייכת???

אם את שייכת, אז מה אני? מי אני? מי? מי? מי? אומרים שאני אינני אני, על כן אני נדהם, כי אם אני אינני אני אז מי אני בכלל??? (קוני למל)

שיוכילה.... ../images/Emo25.gif

לכי תעשי סיבוב שם למטה.. תחזרי לפה, תגידי לנו אם מצאת ת´צמך ....

שייכת

New member
תיגידי...

את רוצה לריב איתי???? הפרעתי לכל השכנים הזקנים שלי בבניין, את מנוחת הצהריים לא מצאתי אותי. יאללה, תכיני
+
. נעשה סולחה.

שייכת

New member
ממתי אפשר לעשות סייסטה

על בטן ריקה? הרעש מפריע, אי אפשר לנמנם... יאללה תכיני מה שביקשתי ובערב נלך לשרוף קלוריות בהליכה על חוף הים. מתאים???

למעלה