בכיף
אני לא בדיוק יודעת מה עושים בתכלס אף פעם לא יצא לי לראות איך העבודה מתנהלת אבל אני מניחה ממה ששמעתי שכן יש אתגר וגם כל הזמן מתקדמים מתפקיד לתפקיד, אפשר גם לדלג בין בסיס סגור לפתוח ככה שגם אופי העבודה משתנה...וחלק ממש חשוב זה הווי שאני יודעת שיש!
עד שמגיעים לתפקיד צריך ללמוד הרבה דברים ככה שבדוק יש עבודה עם הראש וזה לא רק לשבת כמו תצפיתן ולקלוט אותות...יש כל מיני תפקידים שאפשר להגיע אליהם מהקורס שלא כולם כוללים את הדבר הזה, אי אפשר לפרט פה...
ובכללי רוב התפקידים בחיל הם עם עבודה צמודה עם מחשב, זה נשמע קצת מרתיע ואולי אפילו משעמם ובאמת אני בטוחה שתמיד יש ימים משעמים וגם הרבה ימים מעניינים אבל בספו של דבר מתאהבים בתפקיד ויצא לי להכיר כבר 6 אנשים שהיו במודא''ל, שאחת מהם חברה ממש טובה והם ממש נהנים בתפקיד אז ככה שאולי השיפוט הוא מחוסר הכרה של התפקיד...
(עדיף לעסוק במודיעין מאשר למלא טבלת כוח אדם של יחידה או רשימת מלאי של ציוד בלי לזלזל באף תפקיד כמובן!)
כשאני הייתי בבה''ד אז לקורס היה שם טוב הם לא היו מהקורסים בלאי שיש בבה''ד...זה גם אנשים איכותיים!
די חפרתי אבל אם את לא בקטע של התפקיד תנסי אולי לברר אם יש עוד מיונים שאת יכולה להגיע אליהם...בהצלחה