מודאג מהמבחן

gahlilit

New member
מודאג מהמבחן

שלום.קוראים לי אהרון ורציתי לשאול שאלה.לפני זה אני אספר לכם קצת על עצמי.בבי"ס לא למדתי כמו שצריך,רק בכיתה י"ב והוצאתי בגרות 92 עם בונוסים והכל.עשיתי פסיכומטרי פעם אחת במסגרת הבי"ס בלי להתכונן בכלל וקיבלתי 400. עכשיו אני אחרי צבא (שבוע) התחלתי קורס באנקורי,ואני לומד כמו מטורף.בכמותי יש לי בעייה עם הבעיות וסטטיסטיקה והסתברות.(זה אני מאמין בגלל שבטיפשותי שלא למדתי בבי"ס).בעברית למדתי ואני לומד את כל המילון בע"פ ופחות או יותר אני מסתדר גם עם השאר.אנגלית-שיפרתי מאז הבי"ס ואני מתקדם ברוך השם.[{הוצאתי 3יח' מתמטיקה ציון 100 בבי"ס,(שזה כלום אני יודע,ו-4 יח' אנגלית 84.)].יש לי מבחן ב-21/12/03 .רציתי לשאול יש איזשהו תקווה שאקבל ציון טוב?אני משקיע באמת ומקווה לתוצאות טובות.היתי שמח אם היתם יכולים לתת לי עצות על דרכי הכנה טובות למיבחן ו...זהו.תודה לכולכם.

high oak

New member
יש תקווה רק למשקיעים

העצה הכי טובה שאני יכול להביא לך זה שתמשיך להשקיע אפילו מעבר למה שאתה משקיע עכשיו. אין לך מושג כמה התרגול חשוב למימוש הפוטנציאל שלך להוציא ציון גבוה. אז תמשיך לתרגל לתרגל ושוב לתרגל. מידי פעם תעשה מבחנים לראות במה אתה חלש ובכך לשפר את זה.

ginni

New member
בטח שיש תקווה!!

ההשקעה משתלמת.... יכול להיות שלך יהיה יותר קשה מלמישהו ש"חרש" כל התיכון... אבל בתכלס הפסיכו בודק גם הרבה מיומנויות שלא קשורות לחרישה... כמו זריזות מחשבה ויכולות הבנה... זה משהו שאולי אפשר לשפר בתרגול מסיבי, אבל אלה מיומנויות שאדם מפתח... בלי קשר להישגיו הלימודיים. שיהיה לך המון בהצלחה!!!

../images/Emo41.gif לא ../images/Emo41.gif

סתם צוחק ברור שיש (הייתי פשוט חייב לכתוב את זה פעם אנשים דורשים את זה) אם אין לך בעיה בעיברית אז הכי קל לשפר את הכמותי (עד כמה שהבנתי זה הבעיה שלך) תלמד את כל הטריקים האלה ותפתור תרגילים עד מוות

למעלה