מודאגת :(

מודאגת :(

שלום לכולם מה שלומכם? רציתי איתך רותי וכמובן כל חברי הפורום שיש להם מה לומר לי בקשר למקרה. שבוע שעבר חבר שלי אמר משהו שגרם לי להרהר על הקשר שלי איתו,לא משהו שנוגע אישית אלי אבל משהו לא טוב במיוחד. והתחשב בעובדה שהיה לי שבוע נוראי ולרקתי הכל קשה חשבתי לזרוק אותו. באותו היום מאוחר יותר היה לנו ריב ממש גדול והשלמנו. אחרי זה היתי הרבה פחות בטוחה שאני רוצה להיפרד ממנו אומנם עדיין היה לי ספק מסוים. קרה לו משהו רע באותו היום אז ניסיתי לעודד אותו וחיפשתי לו משהו חמוד ביטויוב שאני בזמנו ראיתי ואהבתי זה כולל את המילים i love you הקלדתי את זה בחיפוש ופתעום כשזה נתן לי אפשרויות קפץ בחיפש שיר שקוראים לו i love you goodby nina nina היה השם של הבחורה שביצעה את השיר והקטע שזה גם השם שלי. נכנסתי ללינק כי זה עניין אותי והשיר היה עצוב הבחורה דיברה על בחור שהיתה איתו פעם וכבר לא בחיים שלה. נהיה לי נורא עצוב ולא נעים מהשיר הזה. עכשיו..זה לא נראה לכם צירוף מקרים גדול מידיי? מה היה הקטע של זה??? מאז אותו מקרה אני מסתובבת עם הרגשה רעה בבטן ופחד כלשהו. כי הבנתי לאחרונה שהוא באמת חשוב לי ואני לא רוצה לאבד אותו למרות שהוא לא מושלם. אני לא מבינה מה היה הדבר הזה? זה היה רמז למשהו? תעזרו לי כי אני נורא מודאגת :(

למעלה