מודאגת...

מודאגת...../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif

היי בנות מקסימות, אני לא כותבת כאן הרבה , אך משתדלת מאוד לקרוא ולהתעדכן... מי שזוכרת את הסיפור שלי, ומי שלא, אני אזכיר - בשנה וחצי האחרונות, 3 הריונות ו3 הפלות, הריונות טבעיים, ללא טיפולים, אנחנו עכשיו בשלב הבדיקות המקיפות, לאתר את הגורם להפלות...בינתיים כל מה שעשינו יצא תקין, יש עוד שתי בדיקות חשובות שלא קיבלנו עליהם תשובות עדיין, פשוט זה לוקח המון זמן(קריוטיפ וסיווג רקמות) . בכל אופן, מה שרציתי לספר בעצם, זה שעשינו לפני שבוע בדיקת זרע, לא עשינו לפני כן מעולם, הרופאים תמיד אמרו שאין צורך, בגלל שיש הריונות וכו'... אבל בכל זאת הרגשנו צורך, והתוצאות לא מלהיבות בכלל. הרופא שלי ישר אמר שצריך לעשות עוד בדיקה ולראות אם הם זהות, במידה וכן אז הוא ישלח אותנו לאורולוג ושם יחליטו מה עושים... אז אני שואלת, איך זה יכול להיות לעזאזל?? נכנסתי 3 פעמים להריון,כלומר החיילים של בעלולי מספיק חזקים בשביל להפרות...אבל יכול להיות שהם לא מאוד בריאים, ולכן נגרמו ההפלות?? אולי בעצם זו הסיבה...להריונות הלא תקינים? מישהי כאן עברה משהו דומה, ויכולה לעודד אותי...אני מפחדת להתחיל טיפולים, אם בכלל זה המצב שלנו... בבקשה, עזרה מנסיונכן, אנחנו די מבואסים.........

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מצטערת לשמוע על ההפלות, זה קשה מנשוא
זה מעצבן שבודקים את האישה מכף רגל ועד ראש (ולפעמים גם מעל לראש) ואת הבעל עוזבים בשקט....ובסוף אומרים נו טוב בואו נבדוק גם את הבעל...והפלא ופלא אצלו הבעיה, לצערנו
יתכן מאוד שההפלות נבעו מליקוי כלשהו של תאי הזרע, אך אני שמחה שעלו על הבעיה, כי מציאת הבעיה הינה חצי הפתרון
אני מבינה את התסכול והייאוש המלווים מגילוי שכזה (מדברת מנסיון), אך אל ייאוש, ישנם פתרונות רבים למצב זה ובאמת כדאי שהוא יעבור בדיקת זרע נוספת + בדיקה יסודית אצל אורולוג (רופא גברים כמו רופא נשים המוכר שלנו)...אני בטוחה שתמצא הבעיה וכן הפתרון לה. בינתיים תשמרי על אופטימיות וחיוך ואנחנו כאן להמשך, אז תעדכני אותנו בכל ממצא חדש
. מקווה שתתבשרו בשורות טובות במהירות ושההריון הבא יחזיק 9 חודשים מלאים ומשעממים
ממני

עינת ב6

New member
הי לך פעם ראשונה...../images/Emo24.gif

הי חמודה,
קודם כל לא להילחץ... הרופא בהחלט צודק כשהוא אומר שצריך להמתין לבדיקה נוספת , ואפילו אז אין צורך להילחץ... הרי כל מה שצריך זה זרע אחד תקין שיפרה את הביצית... וגם יש המון שיטות להפריד את התאים החזקים והבריאים יותר מהשאר ואיתם להפרות...
אני שולחת לך חיבוק אוהב
ומצטערת לשמוע על ההפלות
...זה מאוד קשה... אני יודעת שמה שאני אומרת עכשיו יכול להישמע ממש רע כי לעבור הפלות זה אחד הדברים הכי קשים שיש אבל... את נקלטת, הגוף שלך מזהה את ההריון והזרע של בעלך מצליח לחדור אל הביצית , וכל אלה הם סימנים מאוד טובים ומעודדים...
אז כאן זה המקום לשלוח לך שוב המון חיבוקים אוהבים ומעודדים
... יהיה בסדר...
אני מקווה שבדיקת הזרע הנוספת תראה מגמה חיובית
וגם אם, ואני מדגישה אם, תצתרכו להתחיל טיפולים אנחנו כאן... זה לא פיקניק אבל זה גם לא סוף העולם...
אבל כמובן שאני מקווה שלא תגיעו לזה...
בינתיים אנחנו כאן כמה שרק תרצי...
יום יפה חמודה.

תודה רבה מתוקות...../images/Emo23.gif

בהחלט עוזר העידוד.. אני גם אתן לבעלולי לקרוא, הוא יותר עצוב...כי זה עכשיו בשטח שלו.. ובהחלט נעשה עוד בדיקה בעוד שבועיים שלושה וניהיה יותר חכמים, בכל מקרה אנחנו עכשיו קצת בהפסקה מהכל..נחזור לעניינים לאחר שנקבל את כל התוצאות , של כל הבדיקות.. מקווה שיהיה בסדר, שוב, תודה.

blessed

New member
../images/Emo24.gif

אין לי ממש עצות בשבילך חוץ מבאמת להמתין לתוצאות בדיקת הזרע השניה. אבל רוצה לשלוח לך
ולומר לך שהגעת למקום הנכון ופה תקבלי את כל העזרה והתמיכה שתצטרכי, בתקווה שמהר מאוד תעזבי אותנו לפורום השכן המאושר. והערה לגבי הבעל- יש גברים שלוקחים מאוד קשה את הידיעה על בעית הזרע ורואים בזה ממש פגיעה בגבריות שלהם. אז חשוב לשים לב ולהיות קשובה לבעל ולתת לו את התמיכה שהוא צריך.

פינקי33

New member
מסכימה עם כל מה שנכתב פה, ועם כל

הצער והכאב, ואני מתארת לעצמי שהפלה זה דבר נוראי וכואב שאין מילים לתאר, עדיין-את נכנסת להריון שזה כבר חצי הדרך וזו נחמה גדולה !!! לגבי הזרע ה-אולי-בעייתי, יש פתרון לכל בעיה ואם זה אכן נובע מסיבה זו-אל תדאגי, יש היום פתרון לכל בעיה (כמעט)... מחזיקה אצבעות שתמצאו את הסיבה להפלות ותפתרו אותה במהרה...

פּוֹנְג

New member
כמו שכתבו לך, הריון מחזיק לא רק

כאשר יש מפגש בין זרע לביצית לפעמים גם ההריון נופל כאשר הזרע לא תקין. טוב מאוחר מאשר אף פעם לא, כי אולי עלו אצלכם על הבעיה. בהצלחה.

אני אצטט את הרופא שלי..

"זרע לא תקין לא מסוגל להפרות"...כך הוא אמר כשהראתי לו את התוצאות של הבדיקה והוא אמר שזו לא הסיבה להפלות, אך זה יכול להסביר למה לקח לנו שנה להכנס להריון הראשון... אז אני באמת לא יודעת מה לחשוב מצד אחד, מצד שני צריך לחכות לבדיקה השנייה ולהשוות וללכת כמובן למומחה בתחום (קצת יותר מהרופא שלי) פשוט יכול להיות שזה מוקדם עוד לחשוב שבעצם היתגלתה הבעיה............

פינקי33

New member
פעם ראשונה, "זרע לא תקין לא מסוגל

להפרות", אבל- 1. איכות הזרע נהחלקת למספר פרמטרים: נפח, תנועתיות, צורה וכמות. 2. יש תהליך שנקרא "השבחת זרע" שעוקף את בעיית הזרע וכך כן ניתן להפרות. אז מה שהרופא שלכם אמר הוא משפט כללי ולא נכון בכלל. תחכו לבדיקה השניה ותלכו לאורולוג טוב שיוכל לעזור לכם להתקדם. בהצלחה

נועם@בת

New member
זה לא מדוייק כנראה

לפעמים הזרע מצליח להפרות, אבל העובר לא תקין. הבעיה היא שלרפואה קשה להראות את הקשר. האחד שמתעקש שהוא יודע מה הקשר הוא פרופ' בר טוב, והשיטה שלו עדיין שנויה במחלוקת. נועם

למעלה