מודאגים מאוד

• פותח הנושא uv111
  • פורסם בתאריך

uv111

New member
מודאגים מאוד

הי לפני שבועיים בערך, הבן שלנו בן השלוש קיבל התקף גראנד מאל והצטרפנו לפורום. לאחר אישפוז בבית החולים, התחלנו בטיפול של דפלפט, מאז רק מעלים לו את מינון התרופה, אבל לצערנו זה לא עוזר. לא רק שהתרופה לא עוזרת, לדעתנו המצב מחמיר. לפני ההתקף הגדול היו לו במשך חודשיים שלושה התקפי התנתקות קצרים (כמה בשבוע), עד ההתקף הגדול לא ידענו לייחס את ההתנתקויות שלו לאפילפסיה, היום בדיעבד אנחנו יודעים במה היה מדובר. בימים האחרונים למרות שהוא מקבל את התרופה, התקפי ההתנתקות מופיעים בתדירות הרבה יותר גבוהה ( כמה ביום),אתמול והיום היו לו גם כמה התקפים קצרים של רעידות בלתי נשלטות בגפיים ובכל הגוף, מה שלא היה קודם. מעבר לדיכאון ולדאגה שלנו מאז ההתקף, אנחנו עכשיו ממש מתחילים לדאוג שהתרופה לא משפיעה עליו. כולם מסביב מנסים לנחם ולהרגיע שבסוף יאזנו אותו, אבל הילד ממש סובל וגם אנחנו מלראות אותו ככה. כמובן שהוא לא הולך לגן, הוא לא ישן טוב ביום וגם בלילה ( מתעורר בבכי) והעייפות כנראה גורמת לו כנראה לריבוי ההתקפים האלו. אנחנו מקווים שבקרוב מאוד הוא יתאזן ולא יהיה צורך בלהתחיל להחליף תרופות. זהו, אז אם יהיה חדש נעדכן.

חייםלוי

Member
מנהל
מציאת תרופה מתאימה היא לא מדע מדויק

כשאני קיבלתי את ההתקפים הראשונים הייתי ילד. אני זוכ שכמה פעמים החליפו את התרופות עד שנמצאו המתאימות. צריכים להתאזר בסבלנות ואני יודע שזה קשה כשהילד סובל. כדאי אולי לשאול עוד נוירולוג או אפילפטולוג (נוירולוג המתמחה באפילפסיה)

uv111

צרו קשר עם הרופא בהקדם האפשרי, או פנו למיון ילדים. אל תמתינו ואל תתנו לילד שלכם לסבול. אתם מתארים החמרה במצב של הילד בעקבות נטילת התרופה, סמכו על האינסטיקטים שלכם! זכרו: "ההורים יודעים הכי טוב" כל טוב וחזרו לדווח בהקדם, אני מאוד אשמח לדעת מה שלום הילד ומה שלומכם.

../images/Emo24.gifאתם צודקים

תרופה שלא עוזרת יש להחליף. אם ההתקפים לא רק שלא עוברים אלא מחמירים-חייבים להחליף תרופה עד שמוצאים את התרופה המתאימה. לא להתייאש.

למעלה