מוגש רק באהבה...

ilanit212

New member
מוגש רק באהבה...

אני מתנצלת שאני מפריעה לכם כך בפורום , אך לדעתי זה יעניין אתכם , נפתח אתר הכרויות חדש ובאמת מיוחד מאוד , האתר מיועד בעיקר לבעלי מגבלות כאלו או אחרות , אם זה פיזיות נפשיות או רגשיות , לכולנו יש הרי מגבלה כלשהיא , לכן שווה לבדוק כי תמיד ניתן למצוא שם שותף שיקשיב אם לא יותר מזה , אני לא ארחיב יותר , כדאי לבדוק. www.lovedavka.co.il

shuky63

New member
כבר כתבתי בעבר ואני חוזר:אם גולש אח

אחד כאן בפורום שהוא בודד היום ימצא אהבה אמיתית באתר הזה,זה שווה שכמה גולשים אחרים יעלבו זמנית(עלבונות כאלה עוברים מהר מנסיוני)

shoshyyy

New member
שוקי .... אתה מאוד חמוד ...

אני רצינית. אם לא היית אומר את זה , היה נפתח עכשיו שרשור של "איך מעיזים לכתוב את זה באתר מגמגמים , הרי אנחנו לא מוגבלים" והיה נמשך שבוע !!!! אתה אחלה מנהל !

stkachov

New member
דווקא לא

הכוונה שדווקא לא היה נפתח שרשור כזה, ולא ששוקי הוא לא חמוד. את זה אני אשאיר לשושי ולבנות הפורום להחליט
למה לא, כי אני זוכר שהנושא הועלה כבר לפחות פעמיים בפורום ובכל פעם הרוב אמר שאין בזה שום דבר מעליב. אני לא מבין איך אפשר להעלב מזה. אם כבר אז אפשר רק להעליב את החברה שרשומים באתר, כי זה כאילו התנשאות מצדנו. יש כל כך הרבה מוגבלויות בעולם, שמי אנחנו שנחליט מה יותר חמור או קל. כל אחד שמעוניין להכנס ולבדוק במה מדובר שיעשה זאת. לא צריך להתמם, זה ידוע שאצל המגמגמים יש קושי יותר גדול במציאת בת זוג. ושוב, אני לא רואה על מה יש פה להעלב.

ilanit212

New member
מצטרפת לדעתכם.....

הרי מובן מאליו שקטונתי להחליט מי "מוגבל" ומי לא , מי החליט שגמגום היא מגבלה יותר רצינית מאגו גבוה , שזו לדעתי הבעיה של רוב האנשים במדינה שלנו , אני אישית רואה באגו כמגבלה הגבוהה ביותר , ולא בכדי , אנשים עם אגו בשמיים נשארים בודדים עד גילאים מבוגרים ביותר, בקיצור lironb אם נעלבת אני מתנצלת , לא לזה התכוונה המשוררת ושוקי אתה צודק ב100% אך, עדיין בתור בת מזל מאזניים אני מנסה לגרום לכולם להרגיש נח. אילנית.

sprk78

New member
את בנית את האתר?

אם כן אחלה של אתר. מעוצב בצורה יפה מאוד.

ilanit212

New member
מה פתאום ,אני לא מבינה כלום ...

אני חברה של בעלת האתר. אבל , בכל זאת תודה רבה sprk78. אילנית.

ג ר ה ם

New member
מה כוונה מוגבלות?

כי אני ראיתי באתר שלכם גם כאלה ש"שהמוגבלות" שלהם זה שהם נשואים. ואני חושב שזה לא יפה שאתם לא בודקים איזה הודעות יש באתר שלכם. לא מספיק שהמגמגמים לא יכולים למצוא לבד חבר או חברה והם צריכים אותכם גם שהם יפלו על מישהו נשוי שיצחק עליהם. זה מאוד מאוד לא יפה. אני לא משתמש באתר שלכם בגלל שאני לא יודע אם זה באמת מה שכתוב שמה.

ilanit212

New member
גרהם......

לגבי "מוגבלות הנשואים" , חלק ממדיניות האתר , היא לא לחסום אף בן אדם אשר מעוניין להצטרף , אלה אם כן הוא משתמש בשפה בוטה ואז קודם כל נבקש מן המשתמש לערוך את כרטיסו , ואלה עם כן קיבלנו עליו תלונה וגם אז יש לנו את הדרכים שלנו לטפל בכך. אם אנשים רוצים להכנס והם נשואים זה יכול לבוא מכמה סיבות בין השאר גם בכדי למצוא מישהו להחליף איתו חוויות , אנחנו לא נכנסים לשיקול דעתם , אך מכאן ועד ל -"יפלו על מישהו נשוי שיצחק עליהם " הדרך היא ארוכה גרהם , אנשים אשר נכנסים לאתר זה הם יותר רציניים מאתרים אחרים בשוק וזה נבדק סטטיסטית , ואם יקרה מקרה כמו שאתה מציין בתגובתך יש לנו את הכלים לטפל בזה , כך שהסר דאגה מלבך לא לשם כך נכנסים נשואים לאתר. גרהם אם ישנם עוד דילמות אתה מוזמן להעלות אותם פה או לכתוב לנו באתר, ונשמח לענות , אילנית.

ג ר ה ם

New member
לא יפה מצידך

לאשלות ככה אנשים שמחפשים חבר/ה לחלוק איתו את החיים ואת הקשיים ביחד אדם נשוי לא מחפש לחלוק את החיים שלו הוא מחפש אהבה חולפת ולא מתמשכת מה הכלים שלכם לטפל בו אחרי שהלב שלי כבר נשבר מאחד כזה האתר שלכם לא יותר רציני מאתרים אחרים הוא צריך להיות יותר רציני אבל הוא לא. עובדה שראיתי שם הודאות של אנשים נשואים שמחפשים ואני שואל את עצמי אם הם לא מחפשים תרף קל? אנשים עם מוגבלות יש להם נתייה להאמין יותר כי הם רוצים אהבה ומוכנים להתפשר. אסור להכנס לחברות עם אדם נשוי כי לא יצא מזה כלום רק כאבים וסבל אתם תשמחו לענות לי אבל אני לא לוקח סיכון ואני חושב שגם אחרים לא צריכים לקחת סיכון

shuky63

New member
גרהם למה אתה חושב שאדם עם מגבלה

לא מחפש לפעמים אהבה חולפת?

ilanit212

New member
גרהם.....2......

גרהם , כנראה נכווית בעבר מקשר עם אדם נשוי וכמו שאומרים , "מי שנכווה ברותחין , נזהר בפושרין" , לכן אני מבינה את חששך , מה שאני לא מבינה הוא , על מה הזעם העז הזה שאתה מוציא כאן , מי שנשוי ונכנס לאתר מציין זאת בכרטיסו , ממש כמו רווק , כך שאם לא תרצה להכנס ולהפגע מקשר (מזדמן או לא) עם אדם נשוי פשוט אל תפנה אליהם. 90% מן הכרטיסים באתר הם של רווקים או גרושים או פרודים , כך שאם תרצה בקשר עם אדם לא נשוי האפשרויות פתוחות לפנייך , נסה להסתכל על רוב הכוס המלאה ולא על החלק הקטן שכביכול ריק. אם ישנם אי אילו שאלות או בעיות בנושא אתה מוזמן לפנות לאתר ותקבל תשובה יותר מהירה , אילנית.

ג ר ה ם

New member
אני לא רוצה ויכוח

ולא רוצה שיכנוע אמרתי רק מה שאניחושב אני רוצה להיות מאושר ושיהיה לי תוב עם חברה ואם יהיה תוב אז אולי גם חתונה אין לי שאלות אחרות ואין לי זעם עז רק אני חושב שצריך להגיד את כל האמת

stkachov

New member
כרגע הייתה כתבה על האתר

בחדשות ערוץ 10. כתבה מאוד מפרגנת ומעודדת.

למעלה