מוגש באהבה.....

ilanit212

New member
מוגש באהבה.....

אני מתנצלת שאני מפריעה לכם כך בפורום , אך לדעתי זה יעניין אתכם , נפתח אתר הכרויות חדש ובאמת מיוחד מאוד , האתר מיועד בעיקר לבעלי מגבלות כאלו או אחרות , אם זה פיזיות נפשיות או רגשיות , לכולנו יש הרי מגבלה כלשהיא , לכן שווה לבדוק כי תמיד ניתן למצוא שם שותף שיקשיב אם לא יותר מזה , אני לא ארחיב יותר , כדאי לבדוק. www.lovedavka.co.il

אטיוד5

Active member
או, הבאת לי רעיון

אתר למטומטמים. אני חושב שזה ילך בגדול.

אטיוד5

Active member
שוב דרוש הסבר

כי אני חושב שראוי לבעלי נכות להשתלב ולא להתבודד עם עצמם. נכותם הפיזית לא אמורה לשלול מהם זכות קיום באתרים של כלל בני אנוש. אם זה היה אתר המיועד לבעיות המשותפות שלהם - כמו דיונים בכסאות גלגלים איפה היכן איך וכו' - אז כן. אבל אתר הכרויות?

D o r o t h y

New member
אילו לפני שהגבת בציניות מרושעת

היית מציץ שם, היית רואה שיש שם גם כאלו שאין להם מוגבלויות. גם אני בעד אינטגרציה ולא חושבת שצריך לבודד, אבל עצם זה שאנשים שאינם מוגבלים נכנסו לאתר ההוא והשאירו את פרטיהם, מעידה על נכונות לקבל כל אחד ולא רק אנשים מושלמים. בקיצור, יצאת פארש.

אטיוד5

Active member
??

את ממש הופכת הכל. זה מרשעות? איפה ראית בכתובים שלי שאינני מוכן לקבל אנשים נכים? ההיפך - כתבתי שאין להם צורך באתר הכרויות משלהם כי לא צריכה להיות בעיה (אבל אולי לא לך?) לקבל אותם באתרים הרגילים. זה בערך כמו שיקימו אתר לבעלי שיער שטני. אין שום צורך.

D o r o t h y

New member
לא טענתי שאינך מוכן לקבל

אנשים נכים, ואני לחלוטין מסכימה איתך שהם צריכים להיות יחד עם כולם, אלא שההקבלה שלך למטומטמים, מאד הכעיסה אותי. אילו נכנסת לאתר ההוא, היית רואה שיש שם כל מיני אנשים, חלקם מוגבלים וחלקם לא. ואולי יש צורך באתר כזה שפשוט מקבל בסבלנות וסובלנות את כולם. האמירה שלך על המטומטמים היתה מרושעת וממש לא במקום לדעתי.

אטיוד5

Active member
מבחינת המופרכות של קיום אתר

מהסוג הזה לצורך הכרויות ההקבלה למטומטמים מדויקת לדעתי. כמו גם ההקבלה לבעלי שיער שטני. לא נעשתה הקבלה בין מטומטמים לנכים ואני מצר על כך שאת בכלל מסוגלת לשייך לי מחשבה כזאת. לידיעתך, יש הרבה יותר מטומטמים מנכים, ולכן באמת אתר כזה ילך מצוין.

D o r o t h y

New member
למה פשוט

לא יכולת לומר - "לדעתי אין מקום לאתר כזה"? ההצעה להקים אתר למטומטמים צרמה לי. זו הטענה שלי כלפי ההודעה שלך. מסכימה שיש יותר מטומטמים מנכים, אבל זה לא רלוונטי.

אטיוד5

Active member
צודקת

את לא היחידה שחושבת שאני יצור שמסוגל לחשוב מחשבות מהסוג שייחסת לי.

D o r o t h y

New member
אויש, די כבר ../images/Emo70.gif

למה אתה עושה את זה? לא אמרתי שאתה יצור, לא דיברתי עליך רע, רק אמרתי שהאמירה שלך (זו הראשונה בקשר למטומטמים) היתה מרושעת. למה אתה מנסה להוציא את זה כאילו כל מה שתגיד ייוחס לאיזה מין טיפוס אתה? ולא ייחסתי לך שום מחשבות. התנגדתי רק לצורה כיוון שהסכמנו על כך שרצוי לא להפריד בין נכים ובריאים. אני לא חושבת שאתה מפלצת. מצטערת. לא מפלצת ולא יצור ולא כל דבר חריג אחר מלבד אדם שיש לו לפעמים אמירות אומללות. זהו.

קצת מפתיע אותי

שאתה לא מוצא לנכון לומר שיש פריקים שנמשכים לנכים. לא יכולתי להתאפק. תירו בי.

ilanit212

New member
תודה על הפידבקים , זה באמת חשוב....

אטיוד 5 באמת שדורותי לא יכלה לענות על תגובתך בצורה הולמת יותר . האתר הוא לא גטו כמו שאתה מנסה להציג אותו , הוא עוד אופציה הפתוחה לכולם. מה גם שהאתר מאפשר לגולשיו לפרסם סיפורים אישיים או מיצירותיהם שנשכחו אי שם במגירה ומארגן טיולים ואירועים שונים ועוד הפתעות רבות וטובות. ושוב תודה , אילנית.

למעלה