מוביל שרשרת

ironhorse

New member
מוביל שרשרת

אני מעוניין להוסיף לאופני KONA COILAIR המדהימות שלי מוביל שרשרת מינימלי עם גלגלת אחת אך אין לי מושג מה צריך ומה מתאים. האם כל מוביל שרשרת מתאים או שזה קשור לגלגל שיניים בעל 36 השיניים שלי. האם יש למישהו מושג ? תודה

yuvalbike

New member
אתה רוכב עם פלטה אחת או שתיים?

?? חשוב להכוונה... יובל

yuvalbike

New member
אז אתה צריך...

אם אני לא טועה אין בקוילאיר חיבור ISCG ולכן תיצטרך לחבר את הצין גיד לציר המרכזי.... יש כמה חברות מובילות כמו בלק-ספיר או E13 וגם טרובטיב... אני הייתי קונה בלקספיר כי הוא פחות או יותר באמצע מבחינת האיכות והמחיר.. ה E13 לפי דעתי יקר מאוד ולפעמים גם לא מצדיק את המחיר (אנ ימדבר על מחירים בארץ) והטרובטיב חביב... עוד משהוא?? יובל

yuvalbike

New member
כן אבל...

אני לא מצליח לימצוא שם פירוט אם זה לפלטה אחת או ל 2... יש לי צין גיד שניראה בדיוק אותו דבר והוא לשתי פלות אבל אני לא מצליח ליראות אם הגלגלת פה היא לפלטה אחת או 2.... תנסה ליבדוק את זה יותר לעומק אם לא תצליח תדבר איתי פה או בפרטי... בכל אופן ניראה לי שאתה צריך צין גיד עם BB Mount כי אני כימאט בטוח שאין לך חיבור ISCG אבל כדאי שתיבדוק גם את זה בוודאות... יובל

ניצול שרשור

גם למען שאר הקוראים מה החסרונות והיתרונות של CHAIN GUIDE בקצרה?

etal2

New member
בקיצור

יתרונות: - מונע נפילת שרשרת מהגלג"שים הקדמיים חסרונות: - מאפשר רק פלטה אחת או שתיים (תלוי בדגם) - תוספת משקל - עוד קצת חיכוך בשרשרת

למעלה