מובטל לבד

shemil

New member
מובטל לבד

טובת האמת שזו הפעם הראשונה שאני כותב פה בקווה שאני יוכל לקבל איזה זריקת עידוד ממכם אז ככה אני בן 27 ולפני כשלושה חודשים אני ואישתי דא"ז החלטנו להיתגרש הסיבות היו חוסר תקשורת בינינו ובעיות עם ההורים שלי ועוד... אני שהסכמתי אם ההחלטה המשכתי לעבוד בעבודתי (מנהל שיווק בכיר) רק שהוספתי עוד הרבה שעות ללו"ז שלי בכדי לא לחשוב על הבדידות לפני כשבוע פוטרתי מהעבודה.. דבר אשר מדכא כשלעצמו אבל נוספה לי עוד בעיה שפתאום אני מרגיש את הבדידות ! לקום לבד לבוקר שאין לו תכלית והסתובב לבד...ואני לא איש של לבד... דבר המכניס לי דיכאון עמוק בכל חיי הבוגרים בכיתי מספר מועט של פעמיים אבל בשבוע באחרון יצא לי פעמיים ואני חושב שאני מאבד את הדעת . מה שמגדיל את התיסכול זה שגם אם אנ רוצה להכיר בחורות חדשות אז מה אני יגיד .... אני מובטל.... מי תתסתכל עלי ? בקיצור מיואש מאוד. אני יודע שאני כישרוני ושאני חכם ומסכיל אבל זה לא עוזר לי! אשמח לקבל עצה. שי [email protected]

גרא.

New member
שמיל,אפשר להבין ולחוש אמפטיה רבה

לתחושותך,כפרוד (גרוש?),מספר חודשים. טראומה טרייה שעדיין כנראה לא החלמת ממנה,ולפתע ספגת מכה בלתי צפייה, מתחת לחגורה..תחושה של דחייה מצד אשה שאהבת,תחושה שתוך כדי עיבוד הרגשות שלך, אתה סןפג תחושת דחייה משמעותית ביותר ממקום העבודה שנותר לך, עד שפוטרת, כמקום תמיכה, קבלה והערכה..אכן קשה לספוג דחייה אחת, אבל שבעתיים קשה לספוג שתיים..לכן מובנת ומאד מתקבלת תחושת הבדידות שנכפתה עלייך..קשה להתמודד עם הרגשות הללו, אבל הדרך היחיסה לעשות כן, זה לנסות לחזור לחיי שגרה מהר ככל האפשר. אתה כאדם חכם, כשרוני ומשכיל, צעיר בן 27,עשוי למצוא מקום עבודה אחר, בעיסוק דומה לזה בו התמחית..את זה אפשר ללמוד ממודעות רבות לאין ספור המבקשות להעסיק מנהל /ווק/מכירות בכיר.כך במקום להתמודד עם שאלות חסרות מענה של מחזרות פוטנציאליות,כדאי שתפנה את כל המרץ והמשאבים שלך , למצוא עבודה מתאימה..ואז,עשאלה שהעלית, כלל לא תהיה רלוונטית..

nutmeg

New member
שמיל -

יכול להיות שמה שאכתוב עכשיו בכלל לא ידבר אליך, כי כרגע אתה עצוב ומיואש, אבל לפעמים - כשנדמה שכל הדלתות נסגרות והחיים כפי שהיית רגיל אליהם משנים צורה ללא הכר - זו ההזדמנות ב"ה" הידיעה לעשות בדק בית ולחולל שינוי. אולי אותה דלת שחבטה לך בפרצוף וחשבת שהיא נסגרת, בעצם נפתחה בכזו עוצמה שעפת מהמסלול המוכר שלך? מכל מקום נמוך וכואב אפשר לצמוח. באמת!

למעלה