מובטל הייטק טרי

netvision1

New member
מובטל הייטק טרי

שלום לכל אנשי הפורום. אני מובטל טרי - כשלושה שבועות. השאלה שלי היא האם עד השלב שבו אני מוצא עבודה או עיסוק אחר, כדאי לי לחתום בלשכת העבודה? מתי אני אמור לעשות את זה. האם מיד אחרי הפיטורין? מה הפרוצדורה? היכן יש רשימה שבה אמצא את לשכת התעסוקה הקרוב אלי? והאם הפרוצדורה מייגעת? נ.ב. אין באתר של משרד העבודה איזכור כלשהו ללשכת התעסוקה וחבל. תודה רבה. אורי.

בוארות

New member
אתר ההסתדרות יכול לעזור לך

בקשר ללשכת התעסוקה כדאי מאד לנצל את האופציה של דמי ההבטלה משום שבמידה ותעבוד בקרוב תקופה של פחות משנה לאאאא תיהיה תיהיה זכאי לדמי הבטלה(גם עבודה של חודש תמנע ממך את הזכאות).אבטלה יקבל אדם שסיים את ההתקשרות אם מקום העבודה והוא אחרי ניצול תקופת ההודעה המוקדמת. מכתב פיטורים חייב שיהיה ברשותך + אישור מעסיק אל משך תקופת העסקה ופירוט ימי עבודה ושכר (חשב השכר מכיר את הטופס) בנוסף כדאי לך לגשת לביטוח לאומי ולקחת ידיעון בנושא הבטלה.

נירtall

New member
חשוב שתדע למה זה...

חזיר לא מוזכר בעשרת הדיברות, שבת כן. יום כיפור לא מכפר אם ממשיכים לחלל שבת. כל גוי יודע שמקור התורה, מה' ליהודים, כמסופר על מעמד הר סיני. את הצד שלנו בברית מגיל 8 ימים, לא מקימים ברוב בתי האב בישראל, למה שה' יקיים את הצד שלו? "הלכה" זה לא רק מחלף או הגשר. במזוזה כתוב העיקר, שלא יודעים כ"כ ברוב הבתים. העיתונים מלאים בדיברי שקר על דתיים, יש גם קצת אמת. הדור נפגע מהשואה והוא לא אשם כ"כ. אך מי שיזכה להבין את הענין, ירויח בגדול. בר מצווה, כ"כ הרבה כסף, ארוע מפואר, על מה? - זה לא "בר המלצה"... על המוות גם כתוב במקורות היהודים, לא כדאי למות חילוני. תוכלו לראות דברים מדהימים באתרים הנ"ל...ראה את ההודעה שלי

למעלה