מובטלת, שוב.

מובטלת, שוב.

עזבתי את העבודה שלי שכללה ניקוי חדרים בבתי מלון לא ממליצה לאף אחד לעשות את זה מרגישה כאילו הזדקנתי בחמש שנים. maar, mijn brood moet ik wel verdienen אז חוזרים לחיפושים. אגב איילה , אם יורשה לי לשאול את עובדת במקרה באיסתא? הגעתי שם לראיון עבודה וכתבת שאת עובדת באיזור האוברטום שם המשרד ממוקם בכל מקרה הגעגועים אוכלים אותי ואני חייבת ביקור קצר לפני שהחורף ההולנדי יגרום לכולנו לא לצאת מן המחילות דרך איפה אתם מזמינים כרטיסים לישראל?

joelblueyes

New member
העובדים הישראלים/הולנדים של איסתא

מעניין לראות שכל העובדות של איסתא באמסטרדם נשואות להולנדים: Ada Kuyer Reli Wajnberg Lilach Vink-Levy Keren Laski-Menke Siri-Amrit Khalsa Ayelet van der Krogt (אולי חוץ מרלי...) (נראה שלילך התעקשה לשמור על שם המשפחה שלה
)

לא מאמינה

אז הייתי שם ראיתי את איילה ולא אמרתי שלום כמה חבל אני בספק אם את עוד זוכרת אותי אבל בכל מקרה היה יכול להיות נחמד. לא יכלתי לקבל את העבודה כי יומיים בשבוע אני עובדת. אבל אדה הייתה נחמדה מאוד. מצאתם מישהו בסוף?

ayala26

New member
מה פתאום אני לא עובדת באיסתא

ואני לא נשואה. אני אגב מכירה את לילך ואת בעלה ואת הילדה המהממת שלה כי אני עובדת קרוב לסניף של איסתא והייתי פוגשת אותה בטראם אבל כבר הרבה הרבה זמן לא פגשתי אותה.

ayala26

New member
אני הזמנתי כרטיסים לישראל דרך חברת נסיעות

globe פשוט כי יש להם סניף קרוב לבית שלי וגם כי היו להם מחירים כמו באינרטרנט.

למעלה