מואזין ומטוסים

adam33

New member
מואזין ומטוסים

תמיר שאלתי את עצמי מה הקשר בין שנהם? הקשר הוא גני אביב. מואזין: לגני אביב יש שתי מקורות של רמקולים של מואזין, האחד הוא שלוחה פירטית של רמקול המואזין של המסגד בתחנה המרכזית והשלוחה שלו ממוקמת מעל הבית של גשר הרכבת בכניסה של גני אביב. השני הוא המסגד הגדול שקיבל אישור מבני רגב בזמנו לפעול וכיום הוא מרעיד בקולי קולות את גני אביב - מה שלא היה במשך שלוש השנים שהוא היה קיים! לאחרונה מזה שישה חודשים שנתיב המטוסים הממריאים מבן גוריון בשעות הבוקר המוקדמות והלילה המאוחרות ממריא לכיון צומת אל על ומשם אינו ממשיך לכיוון שהם [ בודאי אלא מה?} אלא שובר ימינה בקיצוניות לכיון לוד גני אביב. פניתי בנושא לראש העיר במכתב ונראה לי שלפתוח אותו אפילו הוא לא פתח , פניתי ודברתי עם זאב אוריאל ולפי הקולות של המואזין והמטוסים שום דבר לא זז. אז מי אמר שאין קשר בין רמקול המואזין למטוסים?

ס ד

New member
בזמנו אלי סער ואנוכי ניהלנו מאבק

עיקש בנושא. התכתבנו עם כל העולם (משטרה, שרים וח"כים...) אפילו השגתי מאמר שסיפר על תקדים באחת ממדינות גרמניה. דבר לא עזר. היתה זו שגיאתו של המנוח לוי אשר בסוברו כי אם ירשה להם בעוצמה נמוכה, הם יראו בזה מחווה לדו קיום. מאז העוצמה רק עלתה ומדדות שנעשו לבקשתו של סער הראו אף 80 דציבלים (60 יותר מעל למותר) אגב, הבעיה איננה ביום אלא לפנות בוקר. למי שאינו יודע זוהי עבירה על החוק. אל תצפה ממר בנימין רגב לאכוף את החוק שהור קשה לכשעצמו. גם דבריעם פחותים מכך הוא לא עושה. רק מחאה גדולה של התושבים עשויה אולי להביא לשיפור מה במפגעים שהעלית. מעניין מה יש לטוקבקר מטעם אגב להגיד בנושא...

נראה כאילו אתה ס.ד דון קישוט . למה?

כי אה מפרסם כל הזמן את מלחמותיך...... אבל לא שמעתי ממך כלום על נצחונות כל שהם?? מדוע???? האם בגלל שאתה מתעייף מהר מדי?.. או אולי משתעמם מהר מדי?? או אולי פשוט לא מצליח??... אל תפרסם את הכשלונות...פרסם את הצלחותיך..הן הן המענינות אותי. שיהיה לך אחלה יום מחר בבוקר בעבודה. שרית.. נ.ב. אני כותבת אלייך והשעה היא בערך חצות וחצי...

ס ד

New member
אכן דון קישוט. מעולם לא הכחשתי זאת.

מאחר ולדברייך יש ריח של ציניות, לא אפרט לך את הצלחותיי. מה שמעניין הוא שאת מספרת כאן על מעורבותך וכו'. איך זה שלא שמעת עלי? מעניין מה?! נ.ב - המשאית עם המדליות הוזמנה, לא ברור מתי תגיע. הספק שואל אם היעד נורמלי וראוי לקבלה.... חחחחח חצות וחצי עלאק...

../images/Emo140.gifשלום לך ס.ד

למה שלא תפרט את הצלחותיך??. אני לדוגמה כן מפרטת אותן...ומפרטת את הדברים החיוביים.זה תפקידי בעולם הזה...לשמור על מורל גבוה שלי ושל התושבים וכל אזרחי העיר. לא שמעתי עלייך שכן אינני יודעת מה שימך האמיתי. נ.ב. תמיד אשמח לקבל מדליות וכמובן לא גולים....שאינם תורמים לאזרחי העיר.... אשמח לקבל מדליות על מעשים ציוניים..עזרה לזולת..וכו'. ולגבי השעה..הליגלוג שלך לא במקום..יודע למה??.כי בגוף התגובה קיימת גם שעת התגובה.... זהו..לא אצפה היום או מחר לתשובה אלא רק ביום ראשון בשעה 9.30...האם אני צודקת??. כן אני יודעת אתה יהודי..גם אני יהודיה....אבל נוסעת בשבת ומסתייעת בחשמל לצרכים השונים. חוץ מזה אני מברכת אותך על החלפת הסמל אם כי עדיין לא ראיתיו אלא רק את השריף.... שבת נפלאה ואינשאלללה שאלוהים יעזור לראש הממשלה שלנו או להחלים או להיגמל מיסוריו המרובים שרית הספרית מס 2

ס ד

New member
למה שלא תפני לאלי שער ותשאלי.

מה שאני עשיתי ושכחתי... אלף כמוך ושכמותך לא יזכרו לעשות.... חחחח ספרית עלאק. עזב אותנו ירון ברון ובאה לנו ספרית חסידית...

סגן יקר....

אני לא נפגעת משום דבר.... ולא הייתי מכנה זאת פגיעות שיכלית אלא שעמום וחוסר מעש.. אין מה לעשות.אתה יודע יש גבריםוגם נשים שאין להם עיניין בנעשה סביבם והם מחפשים ליצר כל הזמן כותרות פיקטיביות לדוגמה נושא כיבוי אש כאשר דובר כיבוי אש מצהיר הצהרה יש לקבל אותה ולא לפקפק בה... נו טוב לא משנה.. העיקר שראש הממשלה ירגיש טוב וקדימה תזנק קדימה שבת נפלאה שרית

sragl1

New member
שרית מה קרה למה את לא יושנת

זה יותר בריא מהשטיות שאת כותבת

אומרים ישנה.sarag1

שלום גם לך.. א. אומרים ישנה. ב. יש לי נדודי שינה..... ג. אני לא כותבת בכלל שטויות...מציעה לך לשקול את דבריך... לא נאה לדבר כך בזילזול על מישהו. היום יום שישי.. האם אראה תשובתך היום או רק ביום ראשון. שבת נפלאה שרית

למעלה