מואהאהאהאה. חדשה :]

מואהאהאהאה. חדשה :]

היי הלו! אממ אני מיכל.. בת 14.5 ממושב נידח באמצע המרכז. חעע. אני בספק אם תכירו את המקום הקקה בו אני גרה. אז זהו. יום טוב. מיכל!

SomeTwo

New member
מיכלע!

אני ברע! אני יודעת שאת מעמק יזרעאל! מוחעחעחעחע [פורום סאם 41... את יודעת מי אני
] ייאיי וולקעם אישה

ברע! כמובן שאני יודעת מי את!

חעחעחעחע! כמה נחמד לפגוש אותך פה! אממ אני לא מעמק יזרעאל.. הממ.. יודעת איפה בנטל(יקע) גרה? אז שם גם אני. אנחנו כמו חברות טובות מהפלמ"ח! חוצמזה שאת לא יודעת איפה אני גרה.. הממ.. לא משנה. (אל תתייחסי עליי, אני הסנפתי משו שלא הייתי אמורה להסניף). להת' חבובה! מיכלע
(פטריות=שליטה. למרות שממש מגעיל לאכול אותם)

SomeTwo

New member
../images/Emo6.gif

אני אמרתי לך לא לגעת במה שאני מסניפה...
נמנמנמנמנמנמ... אני לא יודעת איפה בנטליקע גרה אבל אני יודעת שיש לנו שכנים שהמשפחה שלהם מורכבת מבנטליקון 1 ו4 בנטליקות. XD תשאלי את מיכל על השיחה ההיא בצ'אט... אני פשוט קרעתי את עצמי [רק ת'צמי
] היה נחמד... ואחרי שהרצאתי לכולם במשך קרוב ל5 דקות על השם משפחה הזה שאלתי את מיכל איך קוראים לה

may90

New member
בעלי היקר-בוב

טחחח תעקבי אחרי לכל פורום?
סתאאאם וולקעם!!

ביל, דארלינג! ../images/Emo25.gif

איי איי איי, ביל. אנחנו צריכות לאמץ ילד. לא לא, יותר טוב! אני אכנס להיריון (בדרך מסתורית- אף אחד לא באמת יודע מה יש לי בתוך המכנסיים). נקרא לו בילי-בוב. כדי להיות מקוריים. טוב, אני אראה אותך מחר. לאב יה!!! בוב בעלך האהוב!

may90

New member
ביליבוב חחחחחחח

אבל אני הביץ'... את הבוץ' לא? או שאמרנו אחרת? אתה אלוהי! (דיבור מתרומם)

EleVaTioN

New member
וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

אהבתי את הכינוי
וגם את התמונה

SAMAR

New member
שלומות לך!

ברוכה הבאה לפורומנו הקט! אני כתלה סמרה, בת 16 מירושלים...ו....זהו.....אהבתי את השם שלך....ולמה גאד דמאט ההודעה הקודמת שלי לא נשלחה?! מה נסגר?.....בלעכס! המשך ערב נעים!|4u|

bRoken faiRy

New member
יאיייי !!

את הגברת שהגיבה לי בבלוג !! וויפי ! חעחע .. תתעלמי ממני לאחרונה אני לא שפויה ..
וולקאם ילדה נחמדה !! אני איריס מחיפה .. ~~ נישוקים בהמונים ~~

היי נכון!

חעחעחחע! וכולם לאחרונה לא שפויים. זה עניין גורף. זה נראה לי כי התחיל קיץ סוף סוף.
XOXOXOXO מיכל!

Amy 4 Ever

New member
וולקאם../images/Emo3.gif

תהני פה!!!פורום ממש שולט!!אני ישמח לשמוע על החור הנידח שאת גרה בו כי גמני גרה בחורנידח במרכז..

למעלה