מהMD למחשב

xguy

New member
מהMD למחשב

דבר ראשון - אני נורא שמח לראות שסוף סוף יש פורום לטראנס אמיתי ואיכותי בישראל. דבר שני יש לי שאלה קצת לא קשורה אבל אני מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי. יש לי טרק על MD שאין שום דרך להוריד אותו מהאינטרנט ואני מעוניין בכל זאת לצרוב אותו איכשהוא על דיסק. יש לי NetMd עם חיבור USB אבל שניסיתי דרך התוכנות שקיבלתי מסוני, התוכנה לא הסכימה להעביר אותו מהmd למחשב בטענה שטרק שהוקלט ממכשיר אחר אי אפשר להעביר למחשב. עכשיו, השאלה היא האם יש תוכנה אחרת שמאפשרת להעביר קבצים מהmd למחשב דרך חיבור usb ? אם כן היכן ניתן למצוא אותה ? ואם לא , איך כן ניתן לעשות העברה "איכותית" בין הmd למחשב ? תודה

ELior

New member
קודם כל מה שם הטראק שאתה רוצה

להעביר אולי ישלחו לך אותו פה... ויש כזאת תוכנה שאפשאר להעביר הייתה לי אותה אבל שחכתי איך היא ניקראת

xguy

New member
אין לי את השם :(

לצערי אין לי את השם ואפילו לגבי השם של ההרכב אני לא ממש בטוח, מדובר בטרק די נדיר וישן . אבל זה טרק כל כך מיוחד שאני פשוט חייב להעביר אותו, אז אם תוכל להיזכר, או אם מישהו אחר מכיר תוכנה כזאת ... תודה

MidNight Flame

New member
הפעולה היא כזו -

מהמינידיסק לסאונד פורג´ ומהסאונד פורג´ לעשות קונוורט לMP3

xguy

New member
אם אפשר קצת עזרה בסאונד פורג´

הורדתי והתקנתי סאונד פורג´ 6. אשמח לקבל קצת עזרה לגבי איזה הגדרות רצויות לי, מכיוון שכל מה שניסתי עד כה לא נשמע משהו. ניסתי להקליט דרך Total Recorder והתוצאות היו טובות יותר, מה שאומר שבטח עם הגדרות נכונות בסאונד פורג´ ההקלטה תשמע בסדר גמור. תודה

למעלה