מה?!

Starling

New member
מה?!

שלום. עד עכשיו הייתי אמורה להתגייס ב12.12 לכל"צ. היום קיבלתי הודעה שהנתונים בקיוסק המידע האישי לשלי השתנו, ולהפתעתי גיליתי ששינו לי את תאריך הגיוס ל14.12.. למישהו יש מושג מה זה אומר? ובכללת לעוד מישהי (גיוס בנות, לא?) זה קרה?

סנוביש

New member
זה לא אומר כלום

פשוט הגיוס 12.12 זה גיוס מאוד גדול, וכשהתאריך הזה ניתן לך הוא ניתן לעוד המון בנות, אז עכשיו פשוט מחלקים אתכן. זה בהחלט בסדר ואין סיבה לחשוש. לחברה שלי דחו את הגיוס ביום אחד

Starling

New member
אבל...

בשבוז כתוב שביום הזה יש גיוס של מורה חיילת, חובשים ודו"צ.. כולם דורשים מיונים ואני לא אף אחד מהם (עברתי מיונים לחיל רפואה ולא עברתי.. אולי הם טעו? לא נראה לי..) ואני גם לא רוצה להיות אף אחד מהתפקידים האלו..

mAAyAn 1

New member
אז מה אם יש גיוס לתפקידים האלה?

אל תדאגי, את לא תגיעי לאחד מהם. מסתבר שביום הגיוס שלך יש גם גיוס לאלה שעברו מיונים וגם לאלה שלא. לאן את מיועדת? את זה תוכלי לדעת רק ביום הגיוס.

אנשים! ../images/Emo13.gif

אם לא אותרתם לתפקיד דרך מיון קד"צ - אתם הולכים לכל"צ. אין טעם שתנסו לברר אילו גיוסים יש בתאריך שלכם - זה לכל היותר יתן לכם מידע על האנשים שאיתם תתגייסו. וגם אם שובצתם מראש לתפקיד כלשהו שאינו דורש מיון - אין לכם דרך לדעת על זה מראש. הסיבה שדחו לך את הגיוס היא אכן מה שסנוביש אמרה.

mayami bitch

New member
גם לי היה בהתחלה ב12/12 ועבר ל14/12

אבל זה כי עברתי את המיונים של חיל רפואה לקורס חובשים

Starling

New member
הממ..

הם שלחו לי מכתב שאני "לא מתאימה לחיל הרפואה"..הסקתי מזה שלא עברתי את המיונים.. אולי הם התחרטו מאיזו סיבה לא ברורה..? ואני בכלל לא רוצה להיות חובשת P: יכול להיות שיש גיוס לעוד תפקידים ביום הזה והם פשוט ייעדו אותי לאן שבא להם? (אני מכירה מישהי שזה קרה לה..)

גמני הייתי צריכה להתגייס ב12.12..

וגם לי דחו.. אבל ל7.1.. שזה ממש רחוק!! יש לכם מושג אם יש לזה סיבה?!

טוף.. הבנתי שאני מיועדת לאיזה תפקיד

ובגלל זה שינו את התאריך.. מישהו יודע לאיזה תפקידים יש גיוסים בתאריך הזה?

איך את יודעת שאת מיועדת לתפקיד?

לא הפנמתם
... אני יכולה לתת לך רשימה של תפקידים שדורשים מיון שאנשים מתגייסים אליהם בתאריך שלך (מדריכת מודיעין שדה, הדרכת אב"כ בזרוע היבשה, מדריכת תקשוב, מדריכת חיל הנדסה, בקרית שליטה ימית, מדריכת הנדסה קרבית, קצינת תקשוב...), אבל זה לא יתן לך כלום כי לא אותרת לאפחד מהתפקידים האלה... לפי מה שהבנתי לפעמים משבצים אנשים שהולכים לכל"צ מראש לתפקיד שאינו דורש מיון, אבל את תדעי על זה רק כשתגיעי לקצין מיון ביום הגיוס. בכל מקרה את יותר ממזומנת לקומונה של גיוס ינואר: http://communa.tapuz.co.il/january07

ואין לי דרך לברר למה שובצתי לפני

הגיוס..? אני רוצה לדעת למה מיעדים אותי=\ ואני יודעת כי ניסו לשבץ אותי לאיזה תפקיד בחיל הים ואז אמרו שאני כבר מיועדת למשו ולא מסכימים להעביר.. ולא אמרו מה..

למעלה