אה, כה? טנקס
ד דנה 74 New member 25/9/06 #13 ../images/Emo32.gifחזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שלום ןלכולם המון זמן לא הייתי פה הייתי בים המלח...!!!! אז טל מזל טוב... משהו יכול לעדכן אותי?
../images/Emo32.gifחזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שלום ןלכולם המון זמן לא הייתי פה הייתי בים המלח...!!!! אז טל מזל טוב... משהו יכול לעדכן אותי?
O ofer976 New member 25/9/06 #14 הייייי!! אז איך היה לך בים המלח? באמת אין שם דגים? חחח אמ..אורי וטל עושים פרקים של 'הפיג'מות ברשת'...בטח רשת דייגים >< לטל היה יומולדת 14 וזה מה שאני יודע :]
הייייי!! אז איך היה לך בים המלח? באמת אין שם דגים? חחח אמ..אורי וטל עושים פרקים של 'הפיג'מות ברשת'...בטח רשת דייגים >< לטל היה יומולדת 14 וזה מה שאני יודע :]
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 25/9/06 #17 ../images/Emo41.gifברוכה השבה../images/Emo41.gif../images/Emo222.gif תהני שוב
ד דנה 74 New member 26/9/06 #23 חח תודה../images/Emo8.gif)) מגנובים אתם התגעגעתי...!!! ואוו אמרתי מה עם הפורום שלי... היה סבבה ועופר לא הייתי ממש בים... אבל אני מתארת שאין...(אני לא מתה על ים)...! תודנוש''~
חח תודה../images/Emo8.gif)) מגנובים אתם התגעגעתי...!!! ואוו אמרתי מה עם הפורום שלי... היה סבבה ועופר לא הייתי ממש בים... אבל אני מתארת שאין...(אני לא מתה על ים)...! תודנוש''~