מה..

טאKילה

New member
מה..

כולם הלכו לקנות תחפושות? ולהכין ממתקים, לאפות עוגות ואזני המן? היידה מספיק, תצאו בחוץ...
 

שמים1

New member
גם אני הגעתי מחוג שחייה ../images/Emo66.gif

גי'נג'ה כמעט טבעה המתוקה שלי , הכל עבר בשלום. ואני כאן לערב נעים .
 
../images/Emo23.gif ו...../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

ממה ממה אתה כל כך מאושר??
גלה לי...
מלאכים יש תמיד ובטחחחח שומרים עלינו...
מלאןןןןןן
...
 

טאKילה

New member
אני הייתי בחוג ימאות..../images/Emo186.gif

סאמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק היה לי שיטפון ממכונת הכביסה
 
גם אני פה ../images/Emo192.gif

רק שתיכף לוקחים ממני את המחשב
טוב נו... ככה זה כשהמשרד נמצא בסלון
 
אלוהים... חוג ימאות.....

(חחחחחחחחחחחחחחחחח) איזה מילים.... איזה מילים.... חוג ימאות.. כתה ח'... פסיפלורה לומדת לשוט במרינה בת"א! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) צעקות... מריטות שיער... אפילו הפכתי סירה שלמה עם 20 אנשים .... (חחחחחחחחחחחחחחחחח) המורה לימאות פנה למנהלת ביה"ס באופן אישי... ההסכם היה... 10 בתעודה.. רק מה... לפסיפלורה יש פטור !!!!!!!!!!! באלוהים אמיתי!!!!!!!!!
 
חכו לא סיימתי (חחחחחחחחח)

אחרי חצי שנה יש החלפות... חצי כיתה במרינה... חצי כתה בירקון על קייאקים... אלוהים.... שם היה מורה אחר... סיפורי האימה עליי הגיעו אליו מהר.... בשיעור הראשון אמר לי... (אחרי הסברים על ניווט הקייאק) את בסדר חמודה.... קחי קייאק ... שוטי לך ברחבי הירקון... (חחחחחחחחחחחחחחחחח) וככה.... כולם בצמדים... או ברביעיות בקייאק אחד.... ורק פסיפלורה.... סוליקו! אתם חושבים לא באו להציל אותי??????????????? כל הירקון.... היה על הרגליים.... באלגן!!!!!!!!!!!!!!
 

טאKילה

New member
טפי~

טבעת בירקון? בעעעעעעעעעעעעעעעע הזכרת לי כשהינו רווקים לילה אחד בשעה 2.00 לפנות בוקר שאול חבר טוב שלי מצפצף ליד הבית, בזמנו לא היה פלאפון לא בטיח, יצאתי אליו, ממצב מותק? משעממ לו בא לו משו לשרוף את הלילה. ואני בלי להתעצל אומרת לו שנלך לירקון לשוט? ההוא ישר כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן היידה לירקון, בדרך פגשנו עוד חברה שחזרה מבילוי היידה למכונית שוב פגשנו עוד מישו שחזר מאיפה שהו ולירקון, אוחחחחחח אטרקציה לשוט בלילה לשיר ולזייף בקולי קולות ואף אחד לא אומר לך שקט.
 
איזה כף היה פעם בירקון

אהבות על סירות עץ היינו לוקחים סירת משוטים מעץ ב- שבע טחנות ושטים בלילה איזה כף היה ליאור
 
חוצמיזה אוף

היום מתחיל שידורי תעמולת הבחירות זה לרוב זה עצוב כמה שזה מצחיק ומגוחך הנה הנה זה התחיל אני בכלל לא ממש חיית טלויזיה אבח נראה מה יש להם להגיד תהנו
ליאור
 
למעלה