מה

gushi

New member
יש לי שניים

fresh - sly and the family stone live in appolo- james brown

zoioz

New member
ההמלצות שלי

שאלה קשה בעיני, כי ,לצערי,בFאנק,שלא כמו ברוק או בג'אז, קשה למצוא אלבומים מושלמים מההתחלה ועד הסוף...בכל אלבום של ג'יימס בראון לדוגמא יש כמה נפילות, ולכן תמיד האוספים טובים יותר ,או ההופעות שהן סוג של אוסף להיטים בהופעה. אז ראשית אני מסכים שההופעה באפולו מדהימה.גושי.אני מקווה שיש לך את הגירסא הכפולה....ובענין ג'יימס בראון אני ממליץ גם על האלבום HOT PANTS כולו. אלבומים נוספים: sly and the family stone-ther's a riot going on bootsy collins' rubber band-שלושת האלבומים הראשונים ומי שאוהב את זה יותר פסיכדלי : parliament-osmium funkadelic-funkadelic/free your mind and your ass will follow/maggot brain ארבעת האחרונים נוטים יותר לכיוון הרוק הפסיכדלי...אבל הם אבני יסוד בFאנק. בטוח שכחתי כמה טובים. לא נורא בשירשור המלצות הבא....

יש לי להמליץ על צד Fאנק מושלם

לא אלבום - צד בתקליט - הצד הראשון באלבום של KOOL AND THE GANG מ73- WILD AND REACEFUL מכיל לפחות שלושה המנוני Fאנק מקפיצים ומגניבים. הם בעצם עשו אלבום קונספט שצד ראשון הוא WILD וצד שני PEACEFUL אז כמובן שהמלצתי על הצד הראשון. אם במקרה נגמרה המסיבה ורוצים לישון אז אפשר להפוך צד. אלבום מושלם בעיני של FUNKADELIC - STANDING ON THE VERGE OF GETTING IT ON ובאמת אני חושב על יותר שירים מאלבומים אז אני רק אזכיר את JAMES BROWN - HOT PANTS COLD SWEAT - שני שירים מושלמים. וכמובן קטע הFאנק הטוב בכל הזמנים - SEX MACHINE FUNK ON!

למעלה