מה?!?!?!?!?!?!?!?

vondarkmoor

New member
חרא

מה אוטובוס אומר ? המוות ? הוא לא צריך לרוץ לכיוון השני? ואל תגיד לי שלא בכיתם שהוא נישבר רגשית ליד אימו ובכה שהוא לא רוצ ללכת לשם!!

קטרפי

New member
כן זה המוות ../images/Emo110.gif

זה כאילו האוטובוס שהיתנגש באבא בפרק הראשון, ואז באחד הפרקים שאחורי זה ברנדה לקחה לשם את נייט ודייב

קטרפי

New member
מה קשור אוז ../images/Emo110.gif

באוז ניסגר להם בסוף הבית כלא, פה הם הצליחו להציל את הביזנס שלהם

מה באמת קשור ?

קודם כל שאוז זה היה סיום הסדרה לחלוטין,פה זה כולה סיום עונה 2. מה הם השאירו פתוח באוז ? כל הארים מתו,הבית כלא הזדהם,כולם עפו מהכלא והוא נסגר זמנית. איפה הקשר ? אמנם לא כל המעגלים נסגרו,אבל אף פעם כל המעגלים לא נסגרים. אבל אנחנו בעמוק באדמה,ושוב,זו רק עונה 2 ! בכל אופן,אהבתי את הפרק,אבל המשחק לפעמים קצת עיצבן אותי...לא יודעת למה,בדר"כ אני מאוד אוהבת את המשחק.

Dark Muse

New member
הסידרה הכי טובה שראיתי אי פעם

אני כל כך עצוב גם בגלל התוכן וגם בגלל שזה פשוט נגמר. תהיה עוד עונה? זה נראה לי הסוף המוחלט של הסידרה... (הלוואי ואני טועה, בטח מישהו פה יודע) בכל אופן יש הרבה שאלות פתוחות (כמו שכל סידרת דרמה טובה משאירה) שימו לב שנייט לא עלה על האוטובוס, אולי יהיה משהו בסופו של דבר. פשוט סידרה מדהימה.

vondarkmoor

New member
יכול להיות

מאוד שהפרק הראשון של העונה הבאה שנייט רץ מהאוטובוס והורח או משהוא ? זה לא פייר עכשיו מה אני יראה וזה היה מן פרק שיא שכזה אני מקווה שהעונה האה תהיה טובה ולא תהרוס אם זה אפשרי בכלל

קטרפי

New member
לא זה היה עונה אחרונה ../images/Emo110.gif

העונה האחרונה הייתה באווירה שונה משאר העונות, כאילו אחורי שאוגוסטוס היל מת ומדבר מלמעלה (אהבתי את מה שהוא אמר בפרק הראשון, זה שאני מת זה לא אומר שאני לא יכול להמשיך לזיין לכם את המוח או משהו כזה) ובסוף בשביל להבטיח את הסוף המוחלט הם סגרו את הבית כלא, שזה גם השם של הסידרה ככה שהיא לא יכולה להמשיך בכלא אחר למרות שגם הסוף של עונה 5 של השבט (שזה ד"א הסידרה הכי מדהימה בעולם) הייתה כשהיתפרץ להם וירוס קטלני בעיר אז כולם היתפנו משם, ובכול זאת יהיה עוד עונה, אבל בקשר לאוז אני חותם לך שזה הסוף המוחלט

תאריך מדויק אני לא יכולה לתת,

אבל התכנון הוא ששתי העונות הראושונת ישודרו שוב,ואז העונה ה-3 תשודר. ול- Dark muse - כרגע יש עוד 2 עונות,שלישית ורביעית (אמורה להתחיל ביוני בארה"ב אם אני לא טועה),ואני מניחה שתיהיה גם עונה 5 ואולי גם 6,רק מה שאני לא מניחה זה שהעונות המתקדמות יהיו טובות (רוב העונות המתקדמות של סדרות כאלו בדר"כ יורדות מאיכותן).

אז מתי ישדרו את העונה הבאה?

איך, איך נשרוד את המתח הזה? אני מתארת לעצמי שהוא לא ימות (הוא לא עלה לאוטובוס, רק הסתכל עליו) אבל אולי הוא יצא מזה משותק, אילם... זה היה פרק מצמרר, בכיתי כמעט מההתחלה (כשהחולה ההוא גסס בזרועותיו של נייט) ולאורך כל הפרק. כשקלייר בכתה במבחן קבלה שלה כשנייט נתן לדיוויד את ההוראות ללוויה שלו כשהוא סגר עניינים עם ברנדה כשהוא אמר לדיוויד שאולי יצטרך עכשיו את ריקו שותף נוסף (במקומו) כשדיוויד וקית' רבו (האמת שזה היה טיפה מצחיק) כשנייט בכה בזרועותיה של רות כשדיוויד וקלייר החליטו לא ללכת לטקס שלה, אלא לבית החולים וכמובן בסוף, כשנייט רץ ונעצר ליד האוטובוס.

vondarkmoor

New member
כן כשהחולה

נכנס ללחץ שהוא לא מוכן ובכלל ללחץ שהוא לא ראה שום אור זה היה מצמרר

למעלה