מה?

גילת!

את ממש לא מצחיקה!! אני מקווה ששמעת על התפגם " לא חוזרים על בדיחה פעמיים" שמעת יופי! תכניסי את זה טוב טוב טוב לראש!

מה אתה רוצה?? ../images/Emo12.gif

וחוצמזה, ממש ממש ממש כדאי לך שתדע להתחיל לשרשר... (חוצמזה שאתה צריך ללמוד יחסי אנוז, אבל את זה כבר אי אפשר לתקן אצלך)

tamarhp

New member
אמרת שאת בכיתה שלי....

נראה אותך: 1. מי זה ציון? 2. מי זה שאול? 3. מי היה הנהג היום בהסעה של חדרה? ובאיזו תחנה מורן עלתה? 4. של מי הכסא השבור? 5. איזה שיעור התבטל היום? 6. מה שם המשפחה של המורה לספרות? 7. איזו מנגינה בחרנו לכוכב נולד? מי מארגן את הריקוד? 8. מה יש בארון שקרוב ללוח, מה יש במה שרחוק מהלוח ומה יש בתמונה שליד הלוח? 9. למי היה היום יומולדת? 10. איך נגמרה ההצגה אתמול?

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifחסויה מחדרה!

נו, מה קרה? נאלמת דום? לא יודעת את התשובות?

שרוך

New member
נו לא על גבי הפורום לא נעים לי מתמר

בס"ד הי לחסויה החמודה!! את יודעת !! לא עושים כאלה על גבי הפורום! לא נעים מהחברה שלך לכיתה! שרוך

tamarhp

New member
??????????????????????????

1. מה הקשר לרחלי? תלמדי לשרשר!!! 2. מה הקשר לשרוך??? 3. מי את??????????

tamarhp

New member
תקשיבי לי טוב טוב

אם את לא אומרת מי את, זו הפעם האחרונה שאני כותבת לך משהו, למה אני ורחלי מעוצבנות ממש. רחלי אדומה מכעס, ואני לא מגזימה.

תמרי.....

אני מסכימה איתך ועם רחלי לחלוטין...... (שמתם
שאני מסכימה עם המון אנשים???) ועיזבי אותה היא לא שווה את זה..... ואם קורה משו... תזכרי.....אני ראשונה...... (אחרי רחלי.... כן, כן... אני זוכרת.....)
לילה טוב!!

../images/Emo140.gif

יופי אני שמחה!!!!!!!!!!!
מקווה שנהנת בטיוי....
(מצטערת, אין ציור של טיוי..... זה היה הכי קרוב לטיוי..... הם פשוט צריכים לעשות אייקון של טלויזיה...)

סורי... מעמקי ה-../images/Emo23.gif

כנראה שלא ראיתי טוב... את יודעת שעורי- בית בלשון זה משו מחרפן...
(שלא תגידי שלא ראיתי.....)

למעלה