מה ??? כולם הלכו לישון בלי לילה טוב ???
ש שָרוֹנִי New member 15/10/03 #2 או קיי המטבח כבר מסודר../images/Emo127.gif ואפשר ללכת לישון ... תגידו יש לי שאלה ...אתם מסדרים את המטבח ...כלים , מדיח , שיש ??? לפני שאתם הולכים לישון ...או שהכל נשאר בלאגן עד לבוקר ?
או קיי המטבח כבר מסודר../images/Emo127.gif ואפשר ללכת לישון ... תגידו יש לי שאלה ...אתם מסדרים את המטבח ...כלים , מדיח , שיש ??? לפני שאתם הולכים לישון ...או שהכל נשאר בלאגן עד לבוקר ?
L liat ליאת New member 15/10/03 #3 אני לא הולכת לישון... עד שהכל מסודר פיקס. אוהבת לקום בבוקר כשהכל נקי ומצוחצח ויש אור בעיניים, ולא רק מה לילה טוב, חלומות
אני לא הולכת לישון... עד שהכל מסודר פיקס. אוהבת לקום בבוקר כשהכל נקי ומצוחצח ויש אור בעיניים, ולא רק מה לילה טוב, חלומות
נ נירהמ1 New member 15/10/03 #4 ואני יכולה ללכת לישון כשאני../images/Emo39.gif../images/Emo98.gif רוצה. פשוט יש בנות גדולות שמסדרות הכל פיקס. אני מרשה לכן לקנא.
ואני יכולה ללכת לישון כשאני../images/Emo39.gif../images/Emo98.gif רוצה. פשוט יש בנות גדולות שמסדרות הכל פיקס. אני מרשה לכן לקנא.
L liat ליאת New member 15/10/03 #5 וואי וואי אני ../images/Emo153.gif מקנאה ../images/Emo4.gif מתי כבר 2 הבנות שלי גם תסדרנה אחרי? חזון אחרית הימים
וואי וואי אני ../images/Emo153.gif מקנאה ../images/Emo4.gif מתי כבר 2 הבנות שלי גם תסדרנה אחרי? חזון אחרית הימים
נ נויה של 4 New member 15/10/03 #6 איזה מטבח מקסים! שלך? אני משתדלת ללכת לישון כשהכל מסודר ונקי, אבל לפעמים, לפעמים, כבר אין לי כח.