מה?!

מה?!

יצאו ספרי הלימוד של הארי? איזה עוד ספר יצא חוץ מחיות הפלא ומרבצן? האם רולינג כתבה אותם? יש כבר תרגום עברי? איך אפשר להשיג אותם? תודה מראש לאלה שיודעים את התשובות. אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני הכי אהבתי את הספר הראשון. את השני פחות, את הרביעי פחות, ואת השלישי הכי פחות.. אבל אחרי הכל, כולם טובים. לילה טוב, ירוקה.

דוד דב

New member
יצא עוד ספר לימוד

הספרים יצאו רק באנגלית ... ויש עוד ספר לימוד על קוודיץ .. קווידיץ בכל הזמנים או משהו כזה

shai.m

New member
לא נכון-מתרגמים אותם לעיברית

התרגום העיברי יצא עוד פחות משלושה חודשים

דוד דב

New member
תיקון

שרשמתי יצאו התכוונתי יצאו ביינתים רק באנגלית .. לא רשמתי יצאו בלשון עתיד ..

turki

New member
מה בכלל העלילה של הספרים האלה?

הספרים יהוו המשך לסדרת הארי פוטר? כי זה לא ממש מעניין לקרוא על החוקים של קווידיץ` (עם כל הכבוד ל ג.ק רולינג).

דוד דב

New member
תראה תשמע

הספרים האלה הם למטרות צדקה ולכן רולינג רשמה אותם .. לך תדע אולי זה יהיה מעניין

זה מעניין!

אבל די מעייף-בחיות הפלא אין ממש תוכן, אבל ההערות ממש מגניבות והקווידיץ` יותר מעניין...:) -ליאת- Many an ancient lord`s last words had been, ``You can`t kill me because I`ve got magic aaargh.`` (Terry Pratchett, Interesting Times) --- Save an animal-eat a vegetarian --- Men have only two faults: all they say and all they do.

Panther

New member
זה מעניין, במיוחד הקווידיץ`

וזה לא סתם ככה: חוק מס` 3.4.1 סעיף ב` : אסור בלה בלה בלה... זה מספרים על איך המשחק התפתח וזה די מצחיק, הסניץ` היה במקור ציפור כזאת מיוחדת חמקנית. ויש עוד כל מיני סיפורים משעשעים

אהממ. מרתק..

תסבירו לי לפי איזה מתכונת בנוי הספר הזה, ומה מתואר בחיות הפלא, ואיך?

Pokemanic

New member
ספר שעוסק בקווידיץ`

וכן, רולינג כתבה אותו, ניתן להשיג בסטימצקי,יודן- בעצם כמעט בכל חנויות הספרים, אבל- באנגלית בלבד, בעוד 3, 4 חודשים יהיה גם בעברית! כרגע זה בשלבי תרגום... אגב, המחיר בארץ כפול ואף יותר מאשר בחו``ל!

למעלה