מה

roy1875

New member
מה

מה ייצור החיטה האופטימלי כלומר כמה כדי שהייצור יישאר?

GeneratioNa

New member
אמממ

אם התכוונת לכמה הכי הרבה אפשר לייצר אז: בכפרים 6 קופאר יהיה לך 1800 גג (מאפיה שלב 5 + דגן שלב 5) בכפרים 9 קופאר יהיה לך 2700 גג (מאפיה שלב 5 + דגן שלב 5) בכפרים 15 קופאר יהיה לך 4500 גג (מאפיה שלב 5 + דגן שלב 5) בלי לכבוש אוסיס, בכפר שהוא לא בירה -> שאי אפשר לשפר מעל ל 10 בשדות. אם התכוונת כמה כדי לייצר: כל כפר עם שיפורים מקסימליים לפי דעתי הוא צורך 750-850 (תקנו אותי אם אני טועה) חיטה בלי קשר לחיילים, אומנם עכשיו יש לך 4 לגיונרים, דבר שלא משפיע עלייך הרבה מבחינת הייצור של החיטה. אחרי שיהיו לך את כל המבנים, אז לא יהיה לך מה לעשות עם המשאבים חוץ מלקנות חיילים ולשלוח בשוק לכפרים הבאים שלך, ולכן אתה תתחיל לקנות ולקנות ולקנות חיילים, אתה תצטרך להיות מוכן לזה מבחינת החיטה.

The Farmer1

New member
נזכרתי שראיתי כפר כזה, אבל

לפני שעה בדקתי בשרת שלי ויש שם כפרים של 1400 POP

GeneratioNa

New member
../images/Emo2.gif

אני ב 709 POP ולא מבין מה אני עוד יכול לבנות :S :S :S

roy1875

New member
היתכוונתי

לכמה יצור יהיה לשעה נטו כי אם אני קונה חיילים אני צריך לשפר גם את השדות כדי שהייצור לא יהיה אפס חוץ מזה יש לי רק 160 אוכלוסיה ולכן אני עוד מתפתח ויש הרבה מקרים שהדבר היחיד שחסר לי ממנו המון זה חיטה

Shaycs

New member
אז אתה לא תוקף מספיק תכלס

כי בהתחלה עד 300 בערך הבעיה שלי תמיד היתה של עודף חיטה חוסר במשאבים.... ושוב אני ירשום את זה אין עם זה בעיה שתהיה גם במינוס חיטה ותשלים אחרי זה רק תשים לב שתמיד יש לך עודף חיטה כי אז ימותו לך חיילים סתם

Shaycs

New member
בתכלס אין הגבלה לחיטה..

אני שיחקתי בסרבר המהיר וההיתי במשך חודשיים שלוש עם מינוס 10 אלף קבוע. אתה יכול לחיות עם חיטה גם במינוס אבל צריך להיות עירני למה שקורה ולדעת לשחק קצת בשביל לשרוד דבר כזה אחרת חיילים שלך מתים סתם וחבל

למעלה