מה

S u n L i g h t

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בריסטינה מגעילרה עקפה את אבריל המתוקה

PURPLE CHICKEN

New member
במצעד האמריקאי ב-MTV!../images/Emo4.gif

אם אנחנו מדברות על אותו דבר...
סקייטר בוי רק מקום 10!

RIP CURL1

New member
היא עברה אותה רק בגלל שזה קליפ

חדש וסקאטר כבר ישן,עכשיו שיצא הקליפ החדש היא בטוח תעבור את כולם

moranos

New member
נכון...........!

כאילו למה שהיא כבר לא עשתה קליפ ערומה?

אנ´לא מבינה אותכם....

דבר ראשון, לי יש כבוד לכריסטינה אגילרה (שבמקרה שלא שמתם לב זה השם שלה) יש לה קול טוב, חבל שהיא רק התחילה לא טוב. המסר של הדיסק החדש שלה - תהיו עצמכם sorry i ain´t perfect sorry i don´t give a ____ sorry i´m not a diva sorry i just know what i want sorry i´m not a virgin sorry i´m not a slut i don´t care think what you want אלה חלק מהמילים של STRIPPED מהדיסק החדש.... אני לא מבינה אם אתם רוצים לשנוא... אז בכבוד, בבקשה!!! ואיכסה בריטני! דרך אגב אבריל לא יכולה להשאר בראש המצעד לתמיד... אבל אני בטוחה שהלהיט החדש גם יככב במקום הראשון כמה שבועות.... ( I´M WITH YOU)

S u n L i g h t

New member
מה הקשר בריטני../images/Emo35.gif

וחוץ מזה אם לכריסטינה אגילרה יש קול כל כך יפה אז היא לא צריכה להתפשט כדי להגיע לראש המצעד. אבל מה לעשות היא אכן מתפשטת אז אל תהרגי אותי אם אני שונאת אותה או כל אחד אחר

moranos

New member
יש לה קול יפה אבל......

למה היא מתפשטת?.... כאילו צומי? לא יודעת.... אני מקווה שאבריל לא תגיע לכך.

DreamS_HunteR

New member
לצערנו כריסטינה עלתה אתמול

למקום ראשון בTRL
ואבריל רק מקום 4. תתחילו להצביע עבורה, אני מצביע כל יום כמה פעמים בשביל שתזכה במקום הראשון, ברור שאני לא משפיע כל כך, כי יש מיליוני מעריצים של כל מיני שירים שמצביעים גם, אבל אם כוללללללם כולם כולם כוווולם בלי יוצא מן הכלל יצביעו איזה 10 פעמים, נוכל להעלות אותה קצךת יותר גבוהה, כי מגיע לה (לאבריל).

אני מבטיחה להצביע לה באט....

אני עדיין לא מבינה למה לצערנו כריסטינה עלתה למקום הראשון היא זסמרת טובה, גם לה מגיע!! ואני בהחלט מסכימה עם העובדה שהיא מספיק טובה והיא לא צריכה להתפשט... כל מה שאני אוהבת זה את השירים החדשים שלה ואת הקול המהמם שלה.... אתם יודעים שמעתי שהיא באה לאיזה באר ואז השמיעו את השיר החדש שלה, ואז היא התחילה לעשות סטריפטיז ביחד עם כמה חשפנים שהיו שם.... אין מה להגיד, חבל שהיא מתנהגת ככה...

למעלה